TEŠKA TRAUMA

Sharon Stone u potresnoj knjizi memoara otkrila: ‘Djed je seksualno zlostavljao sestru i mene‘

Sharon Stone tvrdi kako je pisanje memoara ‘The Beauty Of Living Twice‘ za nju bilo oslobađajuće iskustvo
 Michael Tran/AFP

Moj djed seksualno je zlostavljao sestru i mene u dobi kada smo bile djevojčice - tvrdi Sharon Stone u knjizi memoara 'The Beauty Of Living Twice'. Ova 63-godišnja glumica koja je svjetsku slavu stekla filmovima 'Sirove strasti' i 'Casino' kaže kako su njezina sestra Kelly i ona donijele zajedničku odluku da sa svijetom podijele ovu traumu, unatoč prvotnom protivljenju njihove majke Dorothy Marie.

- Kelly i ja pričale smo s majkom o tome, a ona mi je nakon razgovora napisala pismo u kojem je stajalo da su joj ove informacije zbunjujuće. Bila je užasnuta tim otkrićem, no, nakon razgovora s mojom sestrom počela je prihvaćati da se to doista dogodilo - kazala je Stone za The New York Times.

- Moja majka o svemu je pristala otvoreno pričati sa mnom kada sam joj pročitala dijelove svojih memoara. Bila je kod mene par dana u vrijeme kada sam se oporavljala od gripe, legla je do mene u krevet, dok sam ja završavala knjigu. Nakon otvorenog razgovora koji je trajao sat i pol prekrojila sam neke dijelove knjige koju sam potom posvetila majci - govori glumica čija knjiga se na kioscima očekuje 30. ožujka.

Sharon Stone tvrdi kako je pisanje djela 'The Beauty Of Living Twice' za nju bilo oslobađajuće iskustvo, a na pisanje ju je potaknuo moždani udar koji ju je 2001. godine gotovo ubio. Trostruka majka uskoro će gostovati kod Oprah Winfrey u talk showu 'Super Soul'. Njih dvije tamo će pričati o tome kako se osjećaju žene nakon četrdesete, odnosno u razdoblju kada im moćni muškarci otvoreno govore da više ne vrijede. Stone se, naravno, s time ne slaže:

- Kako starimo, strašno je osjećati pritisak onih koji nam govore kako je naša vrijednost s godinama umanjena. To jednostavno nije tako. Mislim da bi se s godinama i iskustvom naša vrijednost u društvu trebala povećavati - smatra glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 19:30