SVE JE OBJASNILA

Sharon Stone prekinula stare tračeve: ‘Da, isplatila sam DiCaprija, a što se tiče Russella Crowea...‘

Film ju nije financijski puno koštao, no morala je uložiti puno snage u taj projekt

Sharon Stone

 Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lese/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumica Sharon Stone htjela je raščistiti stvari oko tračeva koji ju povezuju s Leonardom DiCaprijem i Russellom Croweom, prenosi Daily Mail. Naime, zbog glumice su oba glumca dobili angažmane u filmskoj industriji.

Za vestern "The Quick and the Dead" iz 1995. godine glumica je čak pristala da joj oduzmu od plaće kako bi DiCaprio imao ulogu. On se, naravno, puno puta zahvalio za tu velikodušnu gestu. Za vrijeme snimanja filma, Stone se također založila i za Crowea koji je tada bio nepoznati australski glumac.

Film ju nije financijski puno koštao, no morala je uložiti puno snage u taj projekt. Sada su joj šuškanja, o njoj i kolegama, dosadila pa se na svom Instagram profilu očitovala po pitanju tih tračeva.

"Razjasnit ću neke stvari oko članka "Hollywood Reportera": Da, dala sam dio svoje plaće za plaću Leonarda DiCaprija. Ne, nisam je platila Russellu Crowu, ali sam tražila da se snimanje filma odgodi dva tjedna kako bi on stigao iz Australije", napisala je u objavi Stone te dodala da se producent Mike Medavoy složio oko odgode snimanja i pokrivanja troškova.

Crowe je 2020. godine u emisiji "Late Night with Seth Meyers" rekao da nije bilo glumice, trebalo bi mu puno duže da počne raditi u Hollywoodu.

"Da nije bilo njezine snage i predanosti, ne znam koliko bi mi dugo trebalo da dobijem ulogu u nekom američkom filmu. Jako sam joj zahvalan...", kazao je. Stone je tada bilo teško, objasnio je, jer je bila u prepirci s muškim producentima na filmu oko tih odluka.

image

Russell Crowe

Jonathan Hession/Jonathan Hession

Film na kraju nije ispunio financijska očekivanja jer je zaradio samo 47 milijuna. Ipak, pokrio je troškove koji su koštali 37 milijuna. Dvije godine kasnije, Crowe je glumio u policijskoj drami "LA Confidential" te je bio na putu da igra svoju ulogu u "Gladijatoru" za koju je osvojio Oskara.

DiCaprio se pak istaknuo ulogom Romea 1996. u filmu "Romeo + Julia", a onda je godinu dana nakon uslijedio filmski hit "Titanik". Stone je dobila svoju jedinu nominaciju za Oscara za svoj rad u filmu Martina Scorsesea iz 1995. "Casino".

image

Leonardo DiCaprio

Jerod Harris/Getty Images Via Afp

"The Quick and the Dead" je prvi projekt gdje se okušala kao producentica, ali te je vještine koristila i u daljnjim projektima pa tako i njoj srcu dragi dokumentarci "The Invocation" i "We The People". DiCaprija trenutno možemo vidjeti u kinima u filmu "Killers of the Flower Moon" za koji se nagađa da će pokupiti brojne nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:36