ODMOR NA JAHTI

Sezonu slavnih na Jadranu otvorio sin poznatog repera s djevojkom: Jeli su sushi, a jedna stvar u Puli ih je oduševila

Truice Young je sa djevojkom Sofijom Jamorom, Instagram influencericom sa 3 milijuna pratitelja, uživao krstareći oko Istre

Truice Young

 Shotbyjuliann/piper/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/piper/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Truice Young (25), sin američke rap legende Dr. Drea i njegova djevojka Sofia Jamora (25) odabrali su Hrvatsku kao destinaciju za rani ljetni odmor.

Mladi par je boravio u Puli, a na Instagramu su se pohvalili fotografijama s odmora. Na njima se vidi kako jedu sushi te uživaju na jahti s koje su fotografirali pulsku Arenu.

Inače, Dr. Dre, po imenu André Romelle Young američki je reper, hip-hop producent i poduzetnik koji je pomogao popularizirati gangsta rap podžanr. Producirao je albume i gurao karijere nekih od najvećih zvijezda u rap glazbi, uključujući Snoop Dogga, Eminema, 50 Centa, G-Unit, The Gamea, Nate Dogga, Busta Rhymesa i Eve.

Slijedeći stope svog oca, i Truice je među vodećim glazbenim producentima u industriji. Najpoznatiji je po produkciji pjesme 'Black Mask Methods' s poznatim američkim glazbenikom Mikeom G-jem.

image

Mladi par bio je oduševljen pulskom Arenom

/Truice Young/instagram

Njegova djevojka Sofia je poznata američka modna manekenka i Influencerica, a na društvenim mrežama prati ju 3 milijuna ljudi. Sofia je snimala za Frankie Bikinis, LovePiper i druge poznate brendove. Pokrenula je i vlastitu modnu liniju pod nazivom ValfreXLolli te postala zaštitno lice linije kupaćih kostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:04