UPUCAN

Šetaču pasa Lady Gage izvađen dio plućnog krila: ‘Putovanje je teško, gotovo sigurno bolno‘

Fischer je rekao da je oporavak krenuo dobro, ali da su njegova pluća nakon nekog vremena počela proizvoditi neobične zvukove
Lady Gaga sa svojim psima (L); Ryan Fischer u bolnici (D)
 Face to Face/Face to Face/Profimedia; Ryan Fischer/Instagram

Liječnici su šetaču pasa američke pjevačice i glumice Lady Gage Ryanu Fischeru izvadili dio plućnog krila nakon što je isti u veljači prilikom otmice Gaginih francuskih buldoga Kojija i Gustava više puta ustrijeljen u prsa, piše BBC.

Djelomična otmica pasa Lady Gage dogodila se krajem veljače u američkom gradu Hollywoodu u saveznoj državi Kaliforniji. Fischer je bio u šetnji s Kojijem, Gustavom i Gospođicom Azijom kada ga je napao muškarac naoružan poluautomatskim pištoljem. Fischer je ustrijeljen u prsa, a napadač i njegov suradnik oteli su Kojija i Gustava. Gospođica Azija uspjela je pobjeći te ju je policija kasnije pronašla. Neozlijeđene ukradene buldoge nekoliko je dana nakon incidenta u policijsku postaju u Los Angelesu predala žena koja navodno nije upletena u oružani incident i otmicu.

Policija još uvijek ne zna tko je ustrijelio Fischera te oteo Kojija i Gustava.

Fischer je u opširnoj objavi na Instagramu rekao da je njegov oporavak krenuo dobro. "S obzirom na to da je cijev koja je bila u mojim plućima izvađena (taj proces mogu opisati kao vađenje vanzemaljske bebe) i da mi je razina kisika u krvi stabilna, počelo je moje putovanje ka oporavku na kojem će me pratiti moji voljeni", dodao je.

No, njegovo je plućno krilo nakon nekog vremena počelo proizvoditi neobične zvukove. "Postalo mi je jasno da ono nije zacijelilo te da je rana od metka na mom plućnom krilu ostavila ožiljak poput opekline", rekao je Fischer te dodao da mu je ubrzo zatim odstranjen komad plućnog krila.

"Tada mi je postalo jasno da moj oporavak neće biti ravna linija", rekao je Fischer. "Putovanje je teško, gotovo sigurno bolno."

Fischer se trenutno nalazi u svome domu.

Gaga je za vrijeme otmice i oružanog napada na Fischera u Rimu radila na filmu "Kuća Gucci" britanskog redatelja Ridleyja Scotta. Pjevačica je rekla da se Fischer tijekom napada ponio "herojski" te da je svoj život riskirao kako bi zaštitio "njihovu obitelj".

Gaga je za povratak pasa nudila 500 tisuća američkih dolara i u ovom trenutku nije poznato je li gospođa koja je vratila pse dobila tu nagradu.

Ne zna se ni jesu li Koji i Gustav oteti zato što su Gagini ili samo zato što su francuski buldozi, cijenjena i skupa pasmina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 05:00