SLAVA I DROGA

Sestra kontroverzne glazbenice priznala: ‘Ovisnost o Xanaxu je mračna rupa bez dna, zbog njega sam izgubila pamćenje‘

Rekla je da je bila ‘okružena ljudima koji su Xanax mogli lako dobiti‘

Noah Cyrus

 Rodin Eckenroth/Getty Images/Profimedia

Noah Cyrus, 22-godišnja mlađa sestra pjevačice Miley Cyrus, oporavlja se od ovisnosti o Xanaxu zbog koje se osjećala kao da je u "mračnoj rupi bez dna". Otkrila je da je imala 18 godina kada joj je tadašnji dečko prvi put dao Xanax, lijek koji se inače koristi za liječenje anksioznosti i paničnih poremećaja, piše Rolling Stone povodom intervjua o njenom novom albumu.

- To je postao način da se zbližimo - rekla je pjevačica za Rolling Stone u otkrivajućem intervjuu objavljenom u utorak.

- Mislim da sam se samo htjela uklopiti. Htjela sam biti ono što on želi i što on misli da je "cool" - dodala je.

image

Noah Cyrus u novom spotu za pjesmu "I Burned LA Down"

Vevo/Planet/Profimedia

Noah, koja je odrasla "pod reflektorima" zajedno sa svojom sestrom pop zvijezdom, rekla je da je bila "okružena ljudima koji su to lako mogli dobiti" i da je za partyje radije uzimala Xanax nego droge.

- Jednom kad sam osjetila da je moguće ušutkati stvari na sekundu i umrtviti svoju bol, bilo je gotovo. Na neki način, to je postalo jedna mračna rupa, rupa bez dna - rekla je.

Noah je također otkrila da je zbog zlouporabe Xanaxa veći dio pandemije covida-19 provela spavajući do 20 sati, te tvrdi da je Xanax kriv za njen gubitak pamćenja.

Prisjetila se promotivnog intervjua za svoj EP "The End of Everything" u kojem se fizički borila da ostane budna.

image

Noah Cyrus

Lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Klimala sam glavom i tonula u san, i nisam mogla držati glavu gore niti držati oči otvorenima - rekla je o neemitiranom intervjuu, no istaknula je da se "oporavlja" od kraja 2020. godine.

- Ne pokušavam biti glasnogovornica oporavka ili bilo što slično - rekla je i dodala da kroz sve te stvari prolazi osobno i pokušava shvatiti što joj se događalo.

- Ujutro se probudim i mogu se pogledati u ogledalo i nastaviti sa svojim danom, a da se ne mrzim. Mogu se utješiti i njegovati samu sebe - zaključila je Noah.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 16:32