‘JUST LIKE THAT...‘

Sarah Jessica Parker otvoreno priznala što misli o odlasku Kim Cattrall iz ‘Seksa i grada‘

Kim je već nekoliko puta u medijima govorila o problemima između nje i ostalih kolegica iz serije

Carrie i Samantha

 Alamy/Profimedia

U novoj sezoni kultne serije 'Seks i grad', pod nazivom 'And Just Like That...', nakon punih 17 godina gledatelji mogu ponovno uživati u novim avanturama omiljenih glavnih junakinja.

Oni koji su pogledali seriju dobro znaju da jedna zvijezda ipak nedostaje, a riječ je o kontroverznoj Samanthi, koju je utjelovila glumica Kim Cattrall, a koja se ne pojavljuje u novim nastavcima 'And Just Like That'.

Sada je zvijezda serije Sarah Jessica Parker progovorila o odsutnosti Kim Cattrall iz nastavka 'Seks i grad' u intervjuu s Andyjem Cohenom u emisiji Bravo.

Andy je rekao da mu se sviđa način na koji je nastavak 'And Just Like That...' riješio odsutnost lika Samanthe Jones koji je Kim utjelovila. Sarah je pak rekla da ne može pripisati zasluge za to, ali da je to djelo redatelja serije i glavnog scenarista Michaela Patricka Kinga i njegove izvanredne skupine nevjerojatno talentiranih pisaca.

U zapletu koji se ne događa samo u seriji, Samantha se posvađala sa svojom bivšom najboljom prijateljicom Carrie Bradshaw koju glumi Sarah Jessica Parker. Naime, ove dvije glumice u svađi su i ne pričaju jedna s drugom ni u stvarnom životu.

Inače, Kim je već nekoliko puta u medijima govorila o problemima između nje i ostalih kolegica iz serije, a pogotovo s Parker s kojom se i javno obračunala na Instagramu. Parker je odsustvo Cattrall iz nastavka franšize opravdala poštivanjem njezinih želja.

"Glumica koja je odigrala tu ulogu više je ne igra, ali znate i sami da ljudi mogu biti odsutni iz vašeg života čak i kada vi to ne želite. Mislila sam da je ovo tipično za Michaela Patricka, on je to odradio graciozno, dostojanstveno i s poštovanjem, ljubavlju i naklonosti prema tom liku. Mislila sam da na taj način oponaša mnoga prijateljstva koja nailaze na izazove i bore se da održe povezanost na neki način, jer to zna biti previše bolno", rekla je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:24