AFERA ‘MR. BIG‘

Sarah Jessica Parker mucajući: ‘Nisam spremna govoriti o seks skandalu...‘

Zvijezdu ‘Seksa i grada‘ Chrisa Notha niz je žena optužilo za seksualno zlostavljanje, te je glumac ostao bez svih angažmana

Sarah Jessica Parker

 Tayfun Coskun/Anadolu Agency/AFP

Sarah Jessica Parker nije razgovarala sa svojim dugogodišnjim glumačkim partnerom iz hita "Seks i grad" Chrisom Nothom otkako su se pojavile optužbe koje ga terete za seksualno zlostavljanje.

"Ne znam ni jesam li spremna razgovarati o tome. Ali ne mislim da nisam reagirala na skandal kao producent", rekla je za THR u utorak 57-godišnja glumica i izvršna producentica serije "I tek tako". Majka troje djece prilično se zapetljala i počela zamuckivati dok je davala odgovor na to neugodno pitanje o svom kolegi, osramoćenom 67-godišnjem Nothu koji je igrao supruga Carrie Bradshaw - financijera Johna Jamesa Prestona - Mr. Biga u svih šest sezona HBO-ovog "Seksa i grada", dva filmska spin-offa te nedavnom povratku junakinja kroz seriju "I tek tako" na HBO Maxu.

image

Chris Noth

Home Box Office/New Line Cinem/Collection Christophel Via Afp

Noth je 16. prosinca prošle godine zanijekao da je seksualno zlostavljao dvije žene koje su se javile THR-u, tvrdeći da su to bili "sporazumni susreti".

Međutim, nakon toga javile su se još dvije žene sa sličnim tvrdnjama o Nothu, kojeg je A3 Artists Agency odmah izbacila, a njegov lik je ubijen iz CBS-ovog "The Equalizera".

Sarah nije morala dati otkaz "Mr. Bigu" budući da je već umro u "I tek tako" zbog srčanog udara u prvoj epizodi serije emitiranoj 9. prosinca.

image

Sarah Jessica Parker

Gregory Pace/Shutterstock Editorial/Profimedia/Gregory Pace/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kako je ostao bez glumačkih poslova, Noth je povisio cijene na Cameu - 600 američki dolara za personalizirani video za obožavatelje (100 više nego prije skandala), 2000 dolara za poslovni video sadržaj i 1600 maeričkih dolara za osobne videopozive uživo.

HBO Max službeno 22. ožujka je obnovio And Just Like That za drugu sezonu - što znači da će Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vjerojatno dobiti pozamašne povišice na svoje prethodne plaće od 10 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:06