‘I TEK TAKO...‘

Sarah Jessica Parker jednom fotografijom otkrila sretnu vijest fanovima: ‘Samo ovoliko. Za sada‘

Glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju stranice scenarija uz komentar ‘Samo ovoliko‘

Cynthia Nixon, Kristin Davis i Sarah Jessica Parker

 Jose Perez/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Sarah Jessica Parker, piše Mail Online, otkrila je kako je u tijeku snimanje druge sezone serije "And Just Like That..." (u prijevodu na hrvatski "I tek tako...") objavivši stranicu scenarija na svojem Instagramu profilu. Glavna glumica serije, 57-godišnja Parker koja utjelovljuje lik Carrie Bradshaw podijelila je sliku na kojoj na listu papira osim naslova serije stoji i ‘Epizoda 201‘ uz što je dodala komentar: "Samo ovoliko. Za sada".

Da se krenulo u drugu sezonu za HBO Max, potvrdila je na društvenim mrežama i Sara Ramirez (47), koja se ekipi "Seksa i grada" pridružila u prvoj sezoni serije "And Just Like That...". Ramirez je snimila fotografiju za stolom za glumce jer je imala karticu s imenom za drugu sezonu na kojoj je bio njezin lik Che.

"And Just Like That..." premijerno je prikazana na HBO Maxu u prosincu 2021., a finale je emitirano u veljači ove godine. Da će serija dobiti i drugu sezonu obznanjeno je u ožujku. Radnja je smještena 11 godina nakon događaja iz filma "Seks i grad 2" iz 2010.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:31