ODANA VOJVOTKINJA

Sarah Ferguson: ‘Moja bivša svekrva nedostajat će mi više nego što se riječima može opisati‘

Uvijek ću joj biti zahvalna na velikodušnosti koju mi ​​je pokazala, ostajući uz mene čak i nakon razvoda, napisala je na Twitteru

Sarah Ferguson

 Andreas Solaro/Afp

Sarah Ferguson, donosi Page Six, izjavila je da će joj nedostajati kraljica Elizabeta II., njezina bivša svekrva, "više nego što se riječima može opisati".

Vojvotkinja od Yorka koja je bila udana za kraljičina sina, princa Andrewa, objavila je, naime, izjavu na Twitteru nakon što je u četvrtak obznanjena vijest o kraljičinoj smrti u dobi od 96 godina.

"Srce mi je slomljeno zbog smrti Njezina Veličanstva Kraljice. Iza sebe ostavlja izvanredno naslijeđe: najfantastičniji primjer dužnosti, služenja i postojanosti, te stalnu postojanu prisutnost kao vladarice naše države više od 70 godina", napisala je.

Fergie, kako je od milja zovu, također je otkrila da je osjećala zahvalnost prema kraljici, posebno nakon njezina razvoda 1996. godine.

"Cijeli svoj život nesebično je dala ljudima Ujedinjenog Kraljevstva i Commonwealtha. Za mene je bila najnevjerojatnija svekrva i prijateljica. Uvijek ću joj biti zahvalna na velikodušnosti koju mi ​​je pokazala ostajući uz mene čak i nakon mog razvoda. Nedostajat će mi više nego što se riječima može opisati", tužno je zaključila vojvotkinja.

Ferguson (62) udala se za princa Andrewa, kraljičina drugog sina 1986. godine i zajedno imaju dvoje djece, princezu Beatrice i princezu Eugenie. Unatoč razlazu, par je ostao blizak i do 2004. živio je u obiteljskom domu, Sunninghill Parku u Berkshireu.

Ostala je postojano uz svog bivšeg supruga i nakon posljednjeg skandala, koji se na kraju nagodio u parnici s Virginijom Roberts Giuffre, nakon tvrdnji da ju je pokojni pedofil Jeffrey Epstein i osuđeni trgovac ljudima prisilio na seks s princem kad je imala 17 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:55