AMBER VS. DEPP

Samo nekoliko dana uoči svjedočenja na sudu, Amber Heard otpustila svoj PR tim: Slijedi obračun!

Izvori upoznati s ovim slučajem potvrdili su da je Heard prekinula tu suradnju te se okrenula The Management Groupu

Amber Heard i Johnny Depp

 Samuel Corum/AFP

Glumica Amber Heard, za koju se očekuje da će u srijedu svjedočiti na sudu zbog tužbe njezina bivšeg supruga Johnnyja Deppa za klevetu, angažirala je novu tvrtku za odnose s javnošću, prenosi NBC News.

Dok je ranije ovog proljeća pripremala svoju obranu, Heard je platila usluge tvrtke Precision Strategies, čija je suosnivačica Stephanie Cutter, bivša zamjenica voditelja kampanje bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

Izvori upoznati s ovim slučajem sada su potvrdili da je Heard prekinula tu suradnju te se okrenula The Management Groupu, čije je sjedište u Beverly Hillsu, a imaju "iskustva u Hollywoodu".

Heard je prekinula veze s Precisionom nakon što je izrazila svoju frustraciju oko izvještavanja o slučaju klevete koje je, prema njezinu mišljenju, pogodovalo Deppu. Zvijezda 'Pirata s Kariba' počeo je svoje izlaganje 19. travnja i od tada uspješno kontrolira situaciju, a to je zasmetalo Amber, navode izvori. Njemu u prilog ide i podrška obožavatelja na društvenim mrežama.

Također, očekuje se da će njezin tim na sudsku "pozornicu" stupiti u utorak, nakon što završi Deppov tim. Heardino svjedočenje najvjerojatnije bi se trebalo održati u srijedu, navode izvori.

Podsjetimo, Depp traži odštetu nakon što je Heard napisala esej za The Washington Post 2018., u kojem je navela da je postala 'javna osoba koja predstavlja obiteljsko nasilje'.

Iako nije izravno imenovala Deppa, njegovi odvjetnici tvrde da se tekst neizravno odnosi na optužbe za zlostavljanje koje je iznijela protiv njega tijekom njihova razvoda, koji je finaliziran 2016. godine. Međutim, Heard je 11. travnja na Instagramu izjavila da njezin članak iz The Washington Posta nije o Deppu, već da je riječ o 'cijeni koju žene plaćaju kada progovore o muškarcima koji imaju moć'. "Nastavljam plaćati tu cijenu", rekla je Amber Heard.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:19