PREKID!

Samo mjesec dana nakon što je istetovirala njegovo ime, Kanye ostavio dvojnicu Kim Kardashian

Skandalozni reper i manekenka razišli su se nakon što je viđen u kinu s misterioznom ženom

Kanye West i Chaney Jones

 Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia

Kanye West i njegova djevojka Chaney Jones razišli su se samo mjesec dana nakon što si je ona istetovirala njegovo novo ime 'Ye' na zapešću.

image

Chaney Jones

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Skandalozni reper i manekenka za koju se smatra da izrazito liči na njegovu bivšu suprugu, slavnu Kim Kardashian, razišli su se samo nekoliko dana nakon što je West viđen u kinu s misterioznom ženom, za koju obožavatelji vjeruju da je influencerica Monica Corgan. Zanimljivo je da se West i utjecajna influencerica poznaju već neko vrijeme, s obzirom na to da ju je reper ranije spomenuo u jednoj od svojih pjesama. Obožavatelji su također istaknuli da je Corgan viđena kako nosi odjeću s njegovim potpisom te da je nekoliko puta viđena u njegovom autobusu za turneju.

Bilo kako bilo, West i Jones navodno su prekinuli nakon putovanja u Japan, no još nije jasno tko je s kim prekinuo, prenosi TMZ. Manekenka je od tada uklonila Westovu fotografiju sa svog Instagram profila, a više se ni ne prate na društvenim mrežama.

image

Chaney Jones i Kanye West

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Sada već bivši par prvi put je viđen zajedno na zabavi u Malibuu u Kaliforniji, dok se još uvijek vjerovalo da West izlazi s glumicom Juliom Fox. Nakon što su se u veljači pojavile vijesti da su se West i Fox razišli, krenule su glasine da je reper novu ljubavnu sreću pronašao s Jones.

Tako je poznati reper u ožujku poklonio manekenki rijetku Birkin torbu vrijednu 275 tisuća dolara, a slične stvari je u prošlosti učinio za svoju bivšu djevojku Juliju Fox, kao i bivšu suprugu Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:09