ZRAČI SEKSEPILOM

Salma Hayek kao da ne stari: Objavile fotke u kupaćem kostimu i zapalila drušvene mreže

Prošli je vikend 56-godišnja glumica provela u društvu supruga uživajući uz bazen

Salma Hayek u rozom

 /Instagram/salmahayek

Salma Hayek ovaj je vikend uživala na suncu uz svog supruga François-Henrija Pinaulta, a na Instagramu se pohvalila fotografijama u ružičastom kupaćem kostimu pored bazena. U vrlo kratkom roku je, zbog svog atraktivnog izgleda, 56-godišnja glumica prikupila stotine tisuća lajkova, ali i oduševljenih komentara i komplimenata.

Na prvoj u nizu fotografija salmu Hayek u vodi pridržava muškarac kojem se, doduše, ne vidi lice, ali prilično je jasno da to jedino može biti njezin 61-godišnji suprug François-Henri. Na drugoj fotografiji nagrađivana glumica briše oči nakon zarona, a na trećoj pozira stojeći u vodi. Pored posta, glumica je napisala: "Uživam u prekrasnom blagoslovu sunca, vode i ljubavi, uz hashtag #zahvalna.

image

Salma Hayek

/Instagram/salmahayek

Vrlo brzo uslijedile su reakcije obožavatelja, redom pohvale lijepoj glumici: "Prekrasna si", "Najljepša žena na svijetu", "Zadivljujuće", samo su neki od njih.

image

Salma Hayek u rozom

/Instagram/salmahayek

Serija u ružičastom kostimu uslijedila je tjedan dana nakon što je glumica počastila svoje brojne pratitelje slikama u bikiniju.

image

Salma Hayek

Instagram/salma Hayek/

"Budući da vam se svima najviše sviđaju moje slike u bikiniju, evo za vas i vježbanja u bikiniju. Mrzim vježbati, ali volim slaviti dobre trenutke plešući u vodi", napisala je tada, a objavu koja je prikupila više od dva milijuna lajkova zaključila je riječima: "Iskreno sam dirnuta i zahvalna za svu vašu ljubav i podršku".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:14