UVEZLA IZ MEKSIKA

Salma Hayek i u 56-oj oduzima dah, a ovo je razlog: ‘Koristim biljku koja raste svuda oko nas‘

Ekstrakt stabljike dopremila je u jedan američki laboratorij, a stručnjaci su ostali u čudu. Glumica kaže da joj ne treba botoks
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Holivudska glumica Salma Hayek (56) jednom je prilikom otkrila da je za njezin mladolik izgled zaslužan "tajni sastojak".

- Koristim ekstrakt kore stabljike mimoze tenuiflore, koji se u Meksiku koristi za liječenje opekotina jer u potpunosti regenerira kožu, rekla je za magazin Elle.

image

Salma Hayek

Isabel Infantes/Afp

Meksičko-američka glumica donijela je ekstrakt u jedan američki laboratorij, jer, kako kaže, nitko ga u SAD-u ne koristi. Istraživači su bili iznađeni pozitivnim rezultatima.

- Pitali su se kako je moguće da ga nitko ne koristi. Zbog ovoga nemam potrebu za botoksom niti filerima, zaključila je.

image

Salma Hayek

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Poznata glumica koja je oduvijek ostavljala bez daha svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu nema problema biti viđena u javnosti bez šminke.

Iako Hayek opisuje biljku koja "raste svuda oko nas", pritom misli na Južnu Ameriku iz koje i sama potječe, jer biljka prirodno u Europi ne raste. Izgledom podsjeća na paprat, a ima i halucinogena svojstva i proizvodi od nje prodaju se i u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:54