ODUZIMA DAH

Salma Hayek bezbrižno se brčkala i opet pokazala koliko pedesete mogu biti seksi!

Ovo nije prvi put da vidimo poznatu glumicu kako pokazuje svu svoju raskoš ovog ljeta

Salma Hayek na odmoru

 Profimedia/

U meksičkom Los Cabosu, atraktivna glumica Salma Hayek (56) brčkala se u moru i uživala u društvu supruga milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta i njihovom kćeri Valentinom.

image

Salma Hayek

Profimedia
image

Salma Hayek

Profimedia
image

Salma Hayek

Profimedia

Popularna 56-godišnja glumica pokazala je svoje obline u upečatljivom plavo-bijelom bikiniju sa zlatnim detaljima i upotpunila privlačno izdanje dvjema ogrlicama. Kosu je raspustila, a šminka joj nije bila potrebna. Hayek je viđena kako bezbrižno uživa na jahti i provodi vrijeme s Pinaultom, za kojeg se udala 2009. godine. Modni mogul je obukao plave kupaće gaće, a bili su i dalje modno usklađeni jer je Hayek kasnije odjenula heklani mantil iste nijanse.

Inače, ovo nije prvi put da vidimo Salmu kako pokazuje svu svoju raskoš ovog ljeta.

image

Salma Hayek sa suprugom

Profimedia

Kako piše Page Six, 56-godišnja glumica častila je obožavatelje vrućim fotografijama dok je slavila "Nacionalni dan bikinija", vježbala ili jednostavno uživala na jahti. Svakom fotografijom, sve je više upita kako uspijeva ostati tako "mladolika", a ona tvrdi da se "odriče injekcija botoksa u korist meditacije" kako bi zadržala taj često spominjani mladenački izgled.

image

Salma Hayek

Profimedia
image

Salma Hayek

Profimedia
image

Salma i kći

Profimedia

Par ima 16-godišnju kćer Valentinu Pinault, a francuski biznismen ima još i troje djece iz prethodnih veza: kćer Mathilde i sina Françoisa, oboje iz braka s Dorothée Lepère, te sina Augustina s manekenkom Lindom Evangelistom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:25