KRALJICA SKANDALA

S križem oko vrata i polugolom stražnjicom Madonna opet naljutila fanove: ‘Prestara si za ovo, briši to‘

Kraljica popa Madonna predstavila je svoj novi remiks, no njezino najnovije izdanje fanovi nisu dočekali s odobravanjem

Madonna pokazala stražnjicu

 Instagram

Pop pjevačica Madonna ima impresivnu glazbenu karijeru koja traje već pet desetljeća, a čini se da i dalje ne namjerava stati. Kraljica popa tako je na svom Instagram profilu predstavila remiks svojih najvećih hitova 'Frozen', u kojem nastupa i nigerijski pjevač Fireboy DML, a koji će biti dostupan od 3. ožujka.

Madonna (63), koja uvijek privlači pozornost, pokazala je nevjerojatno mladoliki izgled na novom objavljenom setu fotografija, što je dodatno naljutilo njezine obožavatelje.

Naime, oni smatraju da se legendarna pjevačica čini 'zamrznuta u vremenu', a nisu baš s odobravanjem prihvatili ni to što se ponovno odjenula provokativno i oskudno te je previše isticala svoju stražnjicu.

image

Madonna

Instagram

"Može li mi netko objasniti zašto druge žene izgledaju normalno sa sijedom kosom i malo bora, a Madonna izgleda abnormalno poput vanzemaljca?", "Prijateljski savjet, ostavi se hijaluronske kiseline", "Lice ti izgleda posve drugačije i to je grozno", "Njezin sam obožavatelj još od 80-ih, ali ovo sranje je sada otišlo predaleko", "Lice joj izgleda poput bumeranga", "Previše kozmetičkih zahvata dovelo je do toga da izgleda poput vanzemaljca", "Jesam li to samo ja ili Madonna postaje sve manje cool što se više trudi? Ona je još uvijek vraški seksi, ali zašto se ne predstavlja više kao seksi mama s čašom chardonnayja u ruci? Ako baš želi biti luda, neka ubaci i minijaturnog konja", "Prestara si za ovo, izbriši to" - glasili su neki od komentara pratitelja.

Drugi su ipak stali u obranu svoje omiljene pjevačice. "Prestanite vrijeđati njezin izgled! Ona je ikona i legenda", "Volim te, Madonna", "Sviđa mi se nova glazba" - poručili su joj fanovi koji je podržavaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:27