MUČNI DETALJI

‘Ryan je imao osam ljubavnica, a lagala sam da imam rak samo da se ne moram seksati s njim‘

Uplakana Greville rekla je da se ‘srami‘ odluke da se vrati Giggsu, a porotnicima je objasnila kako je to bio ‘ciklus zlostavljanja‘

Ryan Giggs

 Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia/Bruce Adams/Dmg Media/Profimedia

Bivša djevojka umirovljenog nogometaša Ryana Giggsa 36-godišnja Kate Greville navodno je, tvrde odvjetnici bivšeg nogometaša, prestala uzimati kontracepciju kako bi zatrudnjela s njim.

Nogometašev odvjetnik Christopher Daw ispitivao je Greville dok je u međuvremenu podijelio na sudu poruke koje je 36-godišnjakinja izmjenjivala s prijateljima, a u kojima je među ostalim napisala da ‘neće otići bez ičega‘.

Poruke su poslane nakon što je Greville rekla da joj treba ‘plan‘ kako ostaviti Ryana Giggsa, nakon što je navodno pronašla dokaz na njegovom iPadu da je vodio afere s osam drugih žena tijekom njihove veze.

- Trebao mi je plan da pobjegnem u tajnosti kako me ne bi mogao pronaći, kako me ne bi maltretirao, rekla je Greville.

Tvrdnju da je htjela zatrudnjeti s Giggsom, Greville je žestoko poricala rekavši da ‘to apsolutno nije istina‘.

Na sudu se govorilo kako je poslala poruku prijateljici govoreći da će taj tjedan ukloniti svoju kontracepcijsku spiralu. Giggsu je rekla da u bolnicu ide obaviti Papa-test jer joj je, kako mu je rekla, bris otkrio stanice raka. No, zapravo je izvadila spiralu.

- Vadila sam spiralu i htjela sam test na spolno prenosive bolesti. Htjela sam ga skinuti sa svojih leđa. U potpunosti žalim što sam to rekla, ali morala sam nešto reći da ga skinem s leđa i da me ostavi na miru. Rekla sam mu za rak kako se ne bih morala seksati s njim, tvrdi ona.

Greville je ranije rekla da ju je Giggs udario nogom u leđa ‘tako snažno‘ da je ‘pala s kreveta‘ tijekom boravka u hotelu Stafford u Londonu u prosincu 2019. Također tvrdi da ju je tijekom incidenta izbacio iz njihove sobe, a zatim joj je bacio laptop u glavu.

image

Ryan Giggs

Steve Allen/Pa Images/Profimedia/Steve Allen/Pa Images/Profimedia

Giggsov odvjetnik ispitivao je Greville o njenoj odluci da nastavi vezu s bivšim nogometašem, unatoč njenim tvrdnjama o fizičkom i psihičkom zlostavljanju. Također je doveo u pitanje njenu odluku da se preseli u Giggsovu vilu vrijednu 1,7 milijuna funti na početku prve karantene zbog pandemije u ožujku 2020.

Uplakana Greville rekla je da se ‘srami‘ odluke da se vrati Giggsu, a porotnicima je objasnila kako je to bio ‘ciklus zlostavljanja‘ te da je ‘bio vrlo uvjerljiv i znao je biti vrlo šarmantan‘.

- Ponovno sam mu se vratila i sramim se toga, rekla je.

Optužila je Giggsa da je pred njom ‘koketirao‘ s njezinom prijateljicom, a zatim je upitao ‘čini li ju to ljubomornom‘.

Giggsov odvjetnik se također osvrnuo na tvrdnje koje je Greville iznijela ranije tijekom suđenja da je na iPadu pronašla dokaze da je bivši nogometaš bio u odnosu s osam drugih žena dok je bio s Greville u vezi.

Sugerirao je da njena odluka da napusti bivšeg nogometaša ‘nije imala nikakve veze s prisilom, nasiljem ili nečim sličnim već je to bilo samo s njegovim varanjem.‘ Također je rekla da se radi i o njegovoj ‘prisili, kontroli i manipuliranju.‘

Giggs je optužen za prisilno kontroliranje u odnosu na Greville između kolovoza 2017. i studenoga 2020. Optužen je i za napad na Greville i njenu sestru Emmu. Bivši nogometaš Manchester Uniteda negira sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:43