ISPUNJAVANJE DUŽNOSTI

Ruska TV voditeljica sablaznila javnost nakon Putinovog obraćanja naciji: ‘Seksat ću se za njega!‘

Putinov govor o stanju nacije inspirirao ih je da ispune svoju građansku dužnost i pomognu u povećanju stope nataliteta

Ruska TV voditeljica

 Screenshot X

Ako su Rusi mislili da su sve čuli i vidjeli, prevarili su se... TV voditeljica na ruskoj državnoj televiziji objavila je svoj plan da će zatrudniti nakon što je Vladimir Putin pozvao žene da krenu što više rađati kako bi se spriječila demografska kriza u toj zemlji.

Natalija Litovko (43) objavila je da je to inspiriralo nju i njezina supruga, koji su slušali predsjednikov govor o stanju nacije te su se zainteresirali za ispunjavanje svoje dužnosti.

Gledateljima emisije ‘Rusija 24‘ uživo je poručila da trenutno ima misiju povećati svoju obitelj. Voditeljica koja je odana Putinu već ima dvoje djece.

Kako piše Daily Mail, ruska populacija je u opadanju, djelomično zbog ratne ekonomije, ali i velike ljudske cijene koju su platili u sukobu s Ukrajinom. U ratu je, naime, ubijeno stotine tisuća Rusa.

"Kad smo već kod ovog novog nacionalnog projekta - Obitelj, muž mi je upravo poslao poruku da ćemo napraviti treće dijete", rekla je u emisiji uživo nasmiješena Litovko, a kad je vidjela zatečeni izraz lica svoje suvoditeljice, brzo je dodala: "Pa, to ćemo nakon emisije."

Putin je već neko vrijeme opsjednut padom nataliteta u Rusiji te rijetko propušta priliku pozvati Ruskinje da rađaju više djece. Tako je nedavno održao predavanje radnicama u tvornici raketa o potrebi rađanja više od dvoje djece.

"Potreban je stalan rad na poboljšanju kvalitete života ruskih obitelji s djecom i na poticanju nataliteta. Ovdje su u prvom planu naša vjera i naše moralne vrijednosti. Velike obitelji moraju postati pravilo, a ne izuzetak. U sljedećih šest godina moramo postići održivi natalitet", rekao je Putin.

Najavio je da će se državni novac preliti u regije s niskom stopom nataliteta kako bi se poboljšali poticaji za rađanje više djece. Nije objasnio zašto je, nakon što je već 25 godina na vlasti kao premijer ili predsjednik, dopustio Rusiji da se suoči s takvom krizom.

Također je siguran da Zapad ide krivim putem.

"Glavna svrha obitelji je rađanje djece, nastavak ljudskog roda, odgoj djece, a time i nastavak postojanja našeg multinacionalnog naroda", poručio je naciji. "Vidimo što se događa u nekim zemljama, kako namjerno uništavaju moral, instituciju obitelji, guraju cijele narode u izumiranje i degeneraciju. Ali mi biramo život. Rusija je bila i ostala utvrda tradicionalnih vrijednosti na kojima je izgrađena ljudska civilizacija. Naš izbor dijeli većina ljudi u svijetu, uključujući milijune građana zapadnih zemalja."

Putin nije obavijestio Ruse koliko on sam djece ima. Ruski predsjednik, naime, nikada ne govori o ovom aspektu svog života ili statusu veze općenito, ali vjeruje se da je dobio petero ili šestero djece s najmanje tri žene.

S bivšom suprugom Ljudmilom, nekoć prvom damom Rusije, dobio je dvije kćeri.

Najstarija je Maria Vorontsova (38), genetičarka i stručnjakinja za patuljasti rast, koja je ujedno i vodeća istraživačica u Nacionalnom medicinskom istraživačkom centru za endokrinologiju Ministarstva zdravstva Rusije. Neki je stručnjaci predlažu za novu rusku ministricu zdravstva.

Njezina sestra Katerina Tikhonova (37) bivša je plesačica ‘rock‘n‘rolla‘ koja je postala matematičarka, te je glavna direktorica Nacionalne zaklade za intelektualni razvoj u Rusiji.

Luiza Rozova (20), zvana Elizaveta Vladimirovna Krivonogikh, studira na Zapadu kao studentica dizajna. Njezina majka je Putinova bivša dugogodišnja ljubavnica, čistačica koja je postala multimilijunašica Svetlana Krivonogikh (48).

Vjeruje se da Putin ima i dvoje do troje tajne djece s ‘tajnom ženom‘ Alinom Kabaevom (40), bivšom zlatnom olimpijskom gimnastičarkom. O njima se ne zna gotovo ništa, ali glasine govore da se radi o dva dječaka i jednoj djevojčici. Vjeruje se da je jedno dijete rođeno 2015. u Švicarskoj, a drugo 2019. u Moskvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 10:15