(NE)MOGUĆA MISIJA

Rus upozorio Toma Cruisea nakon što mu se spetljao s bivšom ženom: ‘Drži oči širom otvorene. I novčanik...‘

‘Moja bivša žena potrošila je 12 milijuna funti na odjeću i torbice tijekom našeg 11-godišnjeg braka‘, poručio mu je

Elsina Kairova

 Instagram/Elsina Kairova/

Nakon što je otkriveno da se bivša supruga ruskog oligarha, Elsina Kairova (36), viđa s holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom (61), oglasio se moćni Rus. Upozorio je zvijezdu ‘Nemoguće misije‘ da će s njom morati uvijek imati ‘širom otvoren novčanik‘ jer njegova bivša draga ima ‘skup i luksuzan ukus‘, prenosi Daily Mail.

Cruise je viđen kako se druži s Elsinom na jednoj zabavi u londonskom Mayfairu, a prijatelji glumca izjavili su da je ‘opijen‘ njome i da su ‘nerazdvojni‘.

No, bivši suprug Dmitrij Tsetkov (43) upozorio je zvijezdu da će svoju novu ljubav teško zadovoljiti. Otkrio je i da je on potrošio nevjerojatnih 10 milijuna funti na njezinu odjeću te još dva milijuna funti na torbice tijekom njihova burnog 11-godišnjeg braka.

"Bez obzira s kim je, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ti ljudi bi trebali biti svjesni da ona voli finije stvari te da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebao svoje oči, ali i novčanik držati širom otvorene", poručio je oligarh i dodao: "Sretan sam zbog nje, želim joj sve najbolje."

Tsetkov se obogatio na dijamantima i rudarstvu, a otkrio je i da ga je njegova trogodišnja brakorazvodna bitka koštala 150 milijuna funti. Opisao je kako je gledao kako se njegovo bogatstvo smanjuje s 200 milijuna funti dok je bio sa suprugom na samo 50 milijuna funti nakon razvoda, pa je zbog toga bio prisiljen rasprodati svoju imovinu kako bi podmirio pravne troškove ili isplatio suprugu.

Kairova je razvodom profitirala - dobila je skupocjene dizajnerske komade, kao i torbice čije su se cijene kretale od 5000 do 35 tisuća funti. Ona je čak dospjela na medijske naslovnice nakon njihove brakorazvodne parnice jer je izjavila da je sakrila torbice i drugu imovinu od svog supruga.

Tsetkov nije razgovarao sa svojom bivšom o njezinoj novoj vezi s Cruiseom, koji je i njemu omiljeni glumac.

"Nisam razgovarao s Elsinom o ovome jer preferiramo komunikaciju preko naših odvjetnika. Ima 36 godina, lijepa je, financijski neovisna i voli život. Tom Cruise mi je najdraži glumac, jedan je od najboljih koje sam ikada vidio. Gledao sam dosta njegovih filmova. Prvi put sam čuo za njega kad sam imao 13 godina, spomenula ga je moja profesorica engleskog koja se vratila iz SAD-a i rekla nam da je živjela u kući do njegove", ispričao je Tsetkov.

image

Tom Cruise

Josiahw/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Josiahw/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ironično, Tsetkov, koji se nalazi na kremljskom popisu najtraženijih, otkrio je da je prije samo tri mjeseca bio u pregovorima s holivudskim producentom koji je bio zainteresiran za snimanje filma o njegovu životu te je inzistirao na tome da želi da njega glumi isključivo Tom Cruise.

"Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom Cruise. Otprilike smo iste visine i težine i bio bih počašćen da se to dogodi. Nisam se mogao sjetiti nikoga tko bi me bolje utjelovio od Toma. Nadam se da ću ga jednog dana i sresti kako bismo razgovarali o ovome projektu", izjavio je.

Tsetkovu je inače najdraži film ‘Eyes Wide Shut‘, a pogledao ga je oko 30 puta. U njemu Cruise glumi liječnika čiji život izmiče kontroli jer postaje opsjednut seksualnim odnosima. Cruise je glumio u tom hitu iz 1999. uz Nicole Kidman, s kojom je u to vrijeme bio u braku.

image

Tom Cruise i Nicole Kidman u filmu ‘Eyes wide shut‘

Warner Bros/Everett/Profimedia/Warner Bros/everett/profimedia

"Također volim filmove ‘Rainman‘ (1988.) i ‘The Firm‘ (1993.) i znam dosta dijaloga iz njih napamet. Ali Elsina nije znala ni za jedan od ovih filmova jer nikada nije bila velika obožavateljica Toma Cruisea. Siguran sam da se sada sve promijenilo", govori oligarh.

Inače, Tsetkov i Elsina upoznali su se u jedno ekskluzivnom baru u Londonu u travnju 2009., a nakon burne romanse, vjenčali su se u rujnu iste godine u Nacionalnoj kongresnoj palači u Sankt Peterburgu, koja se koristi kao rezidencija Vladimira Putina kada je on u gradu.

Uživali su u raskošnom životu, a posjedovali su nekretnine u Dubaiju, Londonu i na Cipru. Često su vrijeme provodili na luksuznim jahtama, a imali su i impresivnu kolekciju automobila, nakita i umjetnina vrijednih nekoliko milijuna funti. Par ima i dvoje djece.

Tsetkov još nije pronašao novu ljubav i tvrdi da većinu dana provodi igrajući polo, golf ili tenis te se često bavi streljaštvom.

"Osjećam se i izgledam deset godina mlađe i nikad se nisam osjećao bolje. Život mi je trenutno super. Tko kaže da je razvod nešto loše, koliko god da koštao?", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:01