NEPRIMJERENO IZDANJE

Ronaldova Georgina na meti kritika: ‘Pred Boga s prorezom na guzi! Džabe ti ta marama na glavi...‘

‘Moraš li svugdje snimati fotografije sebe? Čak i u crkvi?‘ - zapitali su se ogorčeni pratitelji

Georgina Rodriguez u svetištu

 Instagram/Georgina Rodriguez

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, ovih se dana našla u središtu pozornosti nakon posjete portugalskom svetištu Fatima.

Ona se fotografijom s tog svetog mjesta pohvalila na svom Instagram profilu, a mnogima je za oko zapela njezina modna kombinacija. U pripijenoj bijeloj haljini s velikim prorezom sa stražnje strane i s maramom na glavi, Georgina je ušla u svetište, a mnogi njezino izdanje smatraju neprimjerenim.

"Nije u skladu s religijom da u crkvu uđete sa maramom na glavi i u kratkoj haljini. Greška 404", "Guza u prvom planu čak i u Crkvi", "Marama na glavi i guza u prvom planu... Sveta katolkinja", "U crkvi se ne naslikava", "Oprosti, ali uz svo dužno poštovanje, nije u redu snimati takve pozerske fotografije u crkvi i još dok se moliš, bez obzira što si stavila pokrivalo na glavu uz ultra seksi haljinu...", "Moraš li svugdje snimati fotografije sebe? Čak i u crkvi?" - glasili su samo neki od brojnih negativnih komentara na Georginin račun.

Ronaldo i Georgina na društvenim su mrežama u travnju podijelili tužnu vijest da im je preminuo sin. Georgina je bila trudna s blizancima, a tijekom poroda je došlo do komplikacija te je preživjela samo djevojčica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 06:43