OTOK UMMAHAT

Ronaldo se kupa u luksuzu, doslovno: Slavna obitelj uživa na privatnom otoku u skupocjenom odmaralištu

Podijelio je snimku na kojoj se izležava uz privatni bazen u svojoj vili koja gleda na bijelu pješčanu plažu

Cristiano Ronaldo na odmoru

 Screenshot/instagram/

Cristiano Ronaldo podijelio je nekoliko fotografija s odmora svoje obitelji na privatnom otoku u Saudijskoj Arabiji.

Nogometna zvijezda, njegova partnerica Georgina Rodríguez i njihova djeca odsjeli su u otmjenom St. Regis Red Sea Resortu na otoku Ummahat, a prema fotografijama i video zapisima koje je par podijelio ovog vikenda, svoje dane provode na plaži.

image

Ronaldo i njegova obitelj

Screenshot/instagram/

- Blizu raja - napisao je Ronaldo na Instagramu uz objavu u kojoj on i četvero djece, 6-godišnji blizanci Eva i Mateo, 6-godišnja kći Alana Martina i jednogodišnja kći Bella, šeću zadivljujućom plažom. Na snimci je nedostajao njegov najstariji sin, 13-godišnji Cristiano Jr.

image

Cristiano Ronaldo na odmoru

Screenshot/instagram/

Sobe, apartmani i vile u privatnom bliskoistočnom odmaralištu turiste koštaju između 1066 i 7172 dolara po noćenju, ovisno o rasporedu, navodi se na web stranici Marriott.

Portugalski nogometaš, koji se može pohvaliti s nevjerojatnih 625 milijuna pratitelja na Instagramu, također je podijelio snimku na kojoj se izležava uz privatni bazen u svojoj vili, koja gleda na bijelu pješčanu plažu i blistavo plavo more na horizontu, piše Page Six.

U međuvremenu, 30-godišnja Rodríguez je podijelila video malene Belle kako mrda bokovima uz glazbu, a na snimkama se može vidjeti njihov prostrani apartman koji ima ogromnu terasu s puno raznih raskošnih vanjskih sjedalica. Veliko odmaralište, smješteno na osamljenom i očuvanom otoku, dostupno je samo privatnim unajmljenim brodom ili hidroavionom s obale Saudijske Arabije.

image

Rasplesana malena kći Belle

Screenshot/instagram/

- Bogato okruženje bezvremenskog glamura, kolekcija od 90 vila nad vodom i na plaži, svaka ima prostranu tlocrtnu površinu i privatni bazen - navodi se na web stranici. Smještaj je poomno umjetnički dizajniran s avangardnim interijerima i modernom završnom obradom, a svaka spavaća soba ima prekrasan pogled na čisto plavo more.

Imanje prošarano palmama ima prekrasan vanjski bazen, najsuvremeniji fitness centar, spa centar A kategorije, dječji klub i nekoliko vrhunskih restorana. Gosti mogu jesti specijalitete bliskoistočne kuhinje u obalnom restoranu Nesma ili uživati ​​u omakase iskustvu, što je karakteristično za japanske restorane u kojima gosti ne naručuju, nego im chef donosi najreprezentativnija jela, ono čime kuhinja trenutno raspolaže.

Tilina, "plutajući" restoran na moru, poslužuje "degustacijski jelovnik s profinjenim izborom jela od lokalno uzgojenih namirnica", dok Beach Club nudi lagane zalogaje uz bazen i delicije s roštilja, kao i njihovu prepoznatljivu limunadu.

U međuvremenu, St. Regis Bar nudi besplatne koktele, a djeca mlađa od 6 godina dobivaju besplatne obroke.

Spa centar ovog otoka ima bazen za plivanje, mali bazen i parnu kupelj te nudi kvalitetne tretmane kao što su masaže za parove, piling tijela, manikuru i pedikuru te tretmane za kosu i usne.

Odmaralište također nudi niz "ekološki sigurnih" aktivnosti kao što su jedrenje, vožnja kajakom, e-boarding, jedrenje na dasci, ronjenje s disalicom i klasično ronjenje, a svaki boravak uključuje pažljivu, individualiziranu uslugu batlera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:22