USRED SANKCIJA

Roman Abramovič pritajio se s 30 godina mlađom ljubavnicom i utočište pronašao na Mediteranu

S njom se Abramoviča počelo povezivati od listopada 2021., četiri mjeseca prije invazije na Ukrajinu

Aleksandra Korendyuk i Roman Abramovič

 Facebook/profimedia

Ruski oligarh i vlasnik Chelsea Roman Abramovič (55) navodno je u tajnoj vezi s 25-godišnjom poduzetnicom i glumicom Aleksandrom Korendyuk ukrajinskih korijena.

Nakon što je bio prisiljen staviti nogometni klub Chelsea na prodaju zbog suočavanja niza sankcija od strane britanske vlade, a s kojima se suočio zbog ruske invazije na Ukrajinu, Abramovič se, prenosi The Sun, potajno viđa s poduzetnicom i TV zvijezdom koja se pojavila u ruskoj emisiji "You're All P***ing Me Off'. Njihovu je navodnu vezu otkrila kolumnistica Božena Rynska.

Ona je također prva otkrila da se Abramovič, koji ima sedmero djece, trebao oženiti sa svojom trećom suprugom Dašom Žukovom, s kojom je bio u braku od 2008. do 2018. godine. Za Aleksandru sad navodi da je osnivačica jednog Instituta vezanog uz glazbu, a s njom se Abramoviča počelo povezivati od listopada 2021., četiri mjeseca prije invazije na Ukrajinu.

"Nova djevojka Romana Abramoviča vrlo je zanimljiva. Početkom godine počele su kružiti glasine da je oligarhovo srce osvojila Aleksandra Korendyuk. Postoji vrlo malo informacija o djevojci, ali se šuška da je osnivačica jedne tvrtke iz glazbene industrije. Abramovičeva djevojka također se okušala i kao glumica", otkrila je kolumnistica.

image

Alexandra Korendyuk

Facebook

Korendyuk se tako pojavila u jednoj moskovskoj TV seriji, a njezino prezime navodno vuče ukrajinske korijene. "Ironično je da se Abramovič povezao s damom ukrajinskog porijekla baš u trenutku kad je bio sankcioniran zbog rata i njegovih veza s Vladimirom Putinom. Lako je shvatiti što je vidio u njoj, a čini se da ta veza traje oko godinu dana", rekao je izvor za The Sun.

Abramoviča se 2018. povezivalo s ruskom balerinom Dianom Višnjevom (45) te su mediji izvještavali da je 'osvojila njegovo srce' i da je ostao zadivljen njezinim plesnim umijećem. Šuškalo se i da je koristio svoj privatni Boeing 767-33 AER samo kako bi odletio na Ural kako bi je mogao gledati. Međutim, njegov je glasnogovornik negirao ove tvrdnje o Abramovičevoj vezi s udanom balerinom i nazvao ih 'besmislicom'.

image

Roman Abramovič

Backpage Images/DPPI/AFP

Kada se 2017. razveo od svoje druge supruge Irine Malandine, majke petero njegove djece, Abramovič je navodno na nju prenio tri svoje britanske nekretnine. Njegova kćer Sofia (27) navodno koristi jednu od njegovih vila, a nedavno je na svom Instagram profilu objavila antiratnu poruku: "Najveća i najuspješnija propaganda Kremlja je da većina Rusa stoji uz Putina."

Abramovič je u posljednje vrijeme nestao iz javnosti iako se navodilo da se pritajio u Moskvi. Međutim, njegova luksuzna jahta Solaris primijećena je u Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:15