NIKAD NIJE KASNO

Roger Waters iz Pink Floyda oženio se po peti put: ‘Napokon žena koju ću zadržati‘

Kamilah je na vjenčanju nosila prekrasnu čipkastu, bijelu vjenčanicu, dok je Roger bio vrlo elegantan u crnom odijelu
Roger Waters i Kamilah Chavis
 Agenzia Sintesi/Alamy/Alamy/Profimedia

Legendarni član Pink Floyda, Roger Waters (78), oženio se po peti put dugogodišnjom djevojkom Kamilom Chavis, piše Daily Mail. Vjenčanje je održano na imanju u Bridgehamptonu kod New Yorka, koje je slavni roker kupio 2010. za 16,2 milijuna dolara.

Oduševljen zbog toga što je napokon pronašao srodnu dušu, Waters je na društvenim mrežama naopisao: 'Tako sam sretan! Napokon žena koju ću zadržati.'

Kamilah je na vjenčanju nosila prekrasnu čipkastu, bijelu vjenčanicu, dok je Roger bio vrlo elegantan u crnom odijelu.

Waters, čiji se imetak procjenjuje na 130 milijuna dolara, 2018. je otkrio kako je Kamilah upoznao nekoliko godina ranije na jednom nastupu kad je ona vozila automobil koji ga je nakon koncerta vratio natrag u hotel.

Osim toga, o novoj gospođi Waters ne zna se mnogo jer par jako pazi na svoju privatnost.

U intervjuu iz 2018. Waters je rekao: 'Još nismo vjenčani, ali smo zajedno već nekoliko godina. Upoznao sam je na jednom od svojih koncerata prije nekoliko godina. Ona radi u transportu. Vozila je auto kojim sam se vraćao s koncerta. Moj tjelohranitelj se vozio naprijed s njom i razgovarali su, dok sam ja bio na stražnjem sjedalu. Nešto na njoj me jako privuklo.'

Opisao je i kojim ju je riječima zaveo: 'Upitao sam je: 'Je li vam itko već rekao da imate jako lijepe kosti lica?''

Prvi put su se kao par pojavili u javnosti 2019. godine na Filmskom festivalu u Veneciji, a zaručili su se ranije ove godine.

S prijašnjom suprugom Laurie Durning zaručio se 2004. godine, vjenčao 2012. i rastao 2015. O njoj je na početku braka rekao: 'Ne mogu biti sretniji. Potpisali smo predbračni ugovor. Zajedno smo već 10 godina i volimo se ujutro zajedno buditi i navečer zajedno lijegati u krevet.'

No ljubav je pukla 2015. godina, a ostalo je zabilježeno da je Laurie tijekom brakorazvodne parnice od glazbenika zahtijevala da joj vrati njezin 35.000 dolara vrijedan sat Daytona Rolex.

Roger se prvi oput oženio 1969. godine svojom srednjoškolskom ljubavi Judy Trim, no rastali su se 1957. Godinu dana kasnije oženio je Lady Carolyne Christie te s njom dobio dvoje djece, sina Harryja (sada 44 godina) i kći Indiu (sada 43 godine). Od Carolyne se rastao 1992. godine.

1993. se oženio Priscillom Phillips s kojom je dobio sina Jacka (sada 24 godine), no ni taj brak nije potrajao već se par rastao 2001. godine.

Mediji su pratili i njegovu romansu s Rulom Jebreal s kojom je bio nedugo nakon rastave od Laurie, no ta je ljubav trajala svega nekoliko tjedana. Tijekom kratke veze, Watersa i Rulu su nazivali 'moćnim palestinskim parom' jer su oboje često javno izražavali svoju podršku Palestincima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 18:40