DRAMA NA INSTAGRAMU

Rođendan slavi golim fotkama i tuguje za sinovima, fanovi u brizi: ‘Ovo izgleda kao da se oprašta‘

Volim vas i umrla bih za vas. Sve bih dala samo da vam dodirnem lice, napisala je uz fotografije Seana (16) i Jaydena (15)

Britney Spears

 Instagram/BritneySpears

Princeza popa Britney Spears nastavlja objavljivati poprilično neobičan sadržaj na svom Instagramu, a tu se nerijetko nađu i fotografije na kojima je potpuno gola.

Spears je ponovno pozirala obnažena na plaži, a svoje grudi je u objavi prekrila emotikonima cvijeća. Dok su mnogi čestitali pjevačici 41. rođendan, neki su izrazili svoju brigu o njezinom nedavnom ponašanju.

- Britney, trepni ako si dobro, napisala je jedna pratiteljica.

Među ostalim mnogobrojnim fotografijama koje je objavila u istom danu, bile su i one njezinih sinova s kojima već neko vrijeme nije u kontaktu.

- Obojici mojih dječaka, volim vas. Umrla bih za vas. Sve bih dala samo da vam dodirnem lice! Šaljem vam svoju ljubav, napisala je uz fotografije Seana (16) i Jaydena (15) koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Sinovi su odlučili prekinuti kontakt s njom o čemu je u jednom intervjuu govorio njihov otac objasnivši da su samostalno donijeli tu odluku. Jedan od razloga je neugoda koju im njihova majka stvara kada objavljuje svoje gole fotografije na društvenim mrežama.

- Možda je sinovi nisu kontaktirali na njezin rođendan pa je zato shrvana. Ne želim uopće objašnjavati ostale objave, glasio je još jedan komentar.

Obožavatelji su također počeli sumnjati da njezin Instagram profil vodi netko drugi ili da je možda hakiran te da pjevačica ustvari nije slobodna od nadzora svog oca

Podsjetimo, Britney je bila 13 godina pod tzv konzervatorstvom svoga oca Jamieja Spearsa od veljače 2008. do studenoga 2021. On je tako imao zakonsku moć da donosi ključne odluke u njeno ime.

U nekoliko navrata, nakon završetka konzervatorstva, izjavila je putem Instagrama kako sada konačno može piti kavu, odlaziti u wellness centar te da je konačno slobodna osoba. A što se tiče njenog vremena provedenog pod kontrolom oca među ostalim je izjavila da se nije mogla tuširati ni presvlačiti bez nadzora druge osobe.

Mnogi su čak otišli toliko daleko da su počeli sumnjati kako se pjevačica ovim objavama oprašta od svih.

- Ove objave su mi sumnjive, kao da govori zbogom, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:10