SVADBA GODINE

Rod Stewart se oglasio o vjenčanju svog sina u Dubrovniku, otkrio je što im je poželio: ‘Kakav divan spoj...‘

O ceremoniji se pisalo tjednima, kao i o Nicole, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine

Rod Stewart i Penny Lancaster

 Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Sin glazbenika Roda Stewarta, hokejaš Liam Stewart, i njegova dugogodišnja partnerica Nicole Artukovich vjenčali su se u Dubrovniku, u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima.

image

Prizor s vjenčanja

Bozo Radic/Cropix

O ceremoniji se pisalo tjednima, kao i o Nicole, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine, a i Liamu - čijeg se slavnog oca nestrpljivo iščekivalo. A dan nakon vjenčanja se o svemu oglasio i Rod, koji je komentirao vjenčanje i otkrio što je poželio svom sinu i snahi.

- Neizmjerno sam ponosan što sam svjedočio prekrasnoj ceremoniji vjenčanja mog sina Liama i njegove nevjeste Nicole. Kakav divan spoj obitelji Stewart i obitelji Artukovich. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smijeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dječaku Louieju - napisao je 79-godišnji pjevač uz obiteljsku fotografiju snimljenu na vjenčanju.

Što se vjenčanja tiče, mladenka je izgledala elegantno u vjenčanici s potpisom Aleksandre Dojčinović, a cijela svadbena ceremonija bila je vrlo raskošna. Također, mladencima raspoloženje nije pokvarila ni kiša. Danima se u medijskom prostoru šuškalo tko bi od glazbenih zvijezda mogao nastupiti na vjenčanju godine, a jedan je domaći pjevač dobio privilegiju da iznenadi Amerikanku hrvatskih korijena. Riječ je o Petru Graši, a da je iznenađenje uspjelo, potvrdila je jako emotivna reakcija same Nicole, koja je od sreće i zaplakala. Iznenađenju se posebno obradovala i mladenkina majka Tina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 09:49