DAVNE VEZE, ILI?

Robbieja Williamsa pitali je li ikad bio s Kidman i Minoque, on je citirao slavnu rečenicu Billa Clintona

Nakon dugog lutanja Robbie Williams privatno se skrasio s Aydom Field Williams s kojom ima četvero djece

Robbie Williams i  Kylie Minogue

 Jonas Ekstromer/Afp/Profimedia

Robbie Williams ne prestaje šokirati javnost. Nakon što je nedavno izjavio kako ne odlazi na nudističke plaže jer smatra da mu je penis premalen da bi ga okolo pokazivao, sada je 48-godišnji glazbenik za Paris Match izjavio kako su njegove ljubavne veze u mladosti bile ‘razočaravajuće‘.

- Ne želim reći da su žene s kojima sam tada bio bile razočarenje, ali teško je bilo tražiti ljubav dok sloviš kao slavna osoba - kazao je muzičar poželivši se kako mu tadašnje ljubavi nisu uspjele popuniti prazninu u duši.

Williams je u prošlosti imao romanse s Melanie C, Geri Horner, Aydom Field, Lindsay Lohan i Nicole Appleton, a šuška se i da je hodao s Kylie Minogue i Nicole Kidman. Kad su ga novinari upitali je li to istina, odgovorio im je citirajući Billa Clintona.

- Kao što bi to Bill Clinton rekao, nikad nisam imao nikakav odnos ni s jednom od ovih žena - kazao je glazbenik koji se nakon dugog lutanja privatno skrasio s Aydom Field Williams s kojom ima četvero djece. Da im u braku nije dosadno pokazala je sama Ayda koja je nedavno na društvenim mrežama podijelila video na kojem njezin suprug spava gol. Kratki isječak, popraćen pjesmom ‘9 to 5‘ Dolly Parton, prikazuje pjevača u dubokom snu na krevetu s jednom nogom prebačenom preko koljena, gdje nosi samo masku za oči i lagano je prekriven plahtom.

Ayda je inače žena koju Robbie naziva svojom srodnom dušom. Glazbenik u medijima rado naglašava kako mu supruga daje ‘sve što poželi‘ u spavaćoj sobi, zbog čega on više ne žudi za seksom s nepoznatim osobama kojeg je rado i često prakticirao 90-tih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:06