DRAMATIČNA ISPOVIJEST

Robbie Williams otkrio tko se u Take That htio ubiti: ‘Bili smo ovisnici i patili od teške depresije‘

Gary Barlow je patio od bulimije, nije izlazio iz kuće, spavao je ispod klavira jer je zaboravio pisati pjesme, ispričao je Williams

Robbie Williams

 Jens Meyer/Afp

Slavni britanski pjevač Robbie Williams opisao je na koji način je slava utjecala na njegovo, ali i mentalno zdravlje njegovih kolega iz popularnog boy banda Take That.

Glazbenik je objasnio što ustvari znači biti u bendu dok je ispričao kako su on i ostali članovi Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald i Jason Orange patili od depresije, poremećaja prehrane, ovisnosti i imali su suicidalne misli.

U iskrenom intervjuu sa Zaneom Loweom u emisiji ‘Apple Music 1’ Williams je govorio i o članovima bivšeg boybanda One Direction koji bi se, kako on smatra, u budućnosti isto mogli suočiti sa svojim ‘demonima’.

Take That je osnovan 1989. te je imao 12 broj jedan singlova na UK Singles Chartu s osam albuma koji su bili broj jedan, a trenutno su najuspješniji boy band u povijesti Velike Britanije.

image

Grupa Take That na koncertu u Milanu 2015.

Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp

Unatoč ogromnom uspjehu, dečki su se iza zatvorenih vrata borili s razno raznim psihičkim problemima, a glazbenik koji je napustio bend 1995. ispričao je voditelju tamnu stranu slave.

- Gary Barlow je patio od bulimije, nije izlazio iz kuće, spavao je ispod klavira jer je zaboravio pisati pjesme. Bio je nevjerojatno depresivan, otkrio je.

- Howard Donald je htio počiniti samoubojstvo nakon što je napustio Take That. Mark Owen je bio na odvikavanju. A tu sam i ja, mentalno zdravlje, rehabilitacije, ovisnost. Dakle, to je ono što biti u boybandu zapravo znači, priznao je.

image

Take That

Imdb/

Williams je dalje rekao da bi članovi benda One Direction - koji su pauzirali 2015. - mogli patiti od posljedica svoje ogromne razine slave.

- Siguran sam da će za pet ili 10 godina, ako sjednete s članovima benda One Direction, svi oni imati svoje probleme koje je uzrokovala slava, smatra on.

- Želim snimiti dokumentarac o tome. Možda bismo to trebali učiniti zajedno. O boy bandovima i girl bandovima i što se stvarno događa, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:34