BRZO RASTU

Rijetko pojavljivanje u javnosti sinova poznatog pjevača: Preslatki dječaci ukrali pažnju u društvu slavne kume

Njih su dvojica bili zvijezde večeri, a kuma Lady Gaga koja je više puta izjavila da ih obožava, nije ih ispuštala iz vida

Elijah Joseph Daniel Furnish-John, David Furnish, Zachary Jackson Levon Furnish-John i Lady Gaga

 Leon Bennett/AFP

Sinovi Eltona Johna (75) rijetko se mogu vidjeti u javnosti pa se svaki put kada se neka njihova fotografija pojavi u medijima čini kao da se radi o nekim drugim dječacima. Kako bi rekle bake - mališani "rastu kao iz vode". To su konstatirali mnogi vidjevši Zacharyja (8) i Elijaha (6) na tradicionalnom oskarovskom afterpartyju koji organizira Eltonova Udruga za borbu protiv AIDS-a, Elton John ADIS Foundation. Njih su dvojica bili zvijezde večeri, a kuma Lady Gaga koja je više puta izjavila da ih obožava i da su sjajni, nije ih ispuštala iz vida. Iako oskarovskih zabava ima mnogo, ova je Eltonova jedna od najcjenjenijih i pohode je najveća imena s hollywoodske A liste. Zabave imaju humanitarni karakter i do sada su njima prikupljeni milijuni dolara koji se ulažu u traženje lijeka za AIDS.

Glazbenik prvi put u 30 godina nije mogao biti domaćin zabave. On trenutno nastupa na turneji Farewell Yellow Brick Road koja ga vodi kroz 15 zemalja, a imat će više od 120 koncerata. S obzirom da su karte rasprodane, a bilo je odgoda i promjena kada je zbog pandemije pomaknut dan dodjele Oscara, dogodilo se nesretno preklapanje termina dodjela Akademijine nagrade i Eltonova nastupa. A on je želio biti fer prema obožavateljima koji nisu odustali od nakane da ga gledaju uživo.

image

Lady Gaga, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, Zachary Jackson Levon Furnish-John i David Furnish

David Buchan/shutterstock Editorial/profimedia

Za utjehu sebi samome, Elton je podijelio na Instagramu fotografije svojih sinova iz Hollywooda. Dječaci, elegantno odjeveni u plava odijela s bordo kravatama i urednim frizurama, snimljeni su s njegovim suprugom Davidom Furnishom i kumom Lady Gagom.

- Tako je tužno propustiti ove obiteljske fotografije... - napisao je Elton John u svojoj objavi - ali šaljem svoju ljubav svima za njihovu podršku @EJAF. To nam znači cijeli svijet.

David Furnish (59) je okupljenima rekao da su "dva vrlo posebna gosta" njemu i Eltonu svakodnevna inspiracija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:48