ŠOKIRAO JAVNOST

Rihannin zaručnik opet joj muti iza leđa: ‘Zavodio me porukama pa sam pitala kćer tko je to‘

Kruže priče kako se Rocky na Instagramu tajno dopisivao s instrukoricom veslanja na dasci Jilly O‘ Donnell

Rihanna i Asap Rocky 

 Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia

Američki reper A$AP Rocky u zadnje je vrijeme popularna tema u medijima. Uzastopno, dok njegova zaručnica Rihanna prolazi kroz trudnoću, na vidjelo su počele izlaziti njegove prljave tajne i skandali zbog kojih sve više šokira javnost.

Nedavno je društvene mreže zapalio influencer Louis Pisana, kada se pisalo o tome kako je Rihanna uhvatila partnera u prevari s dizajnericom obuće Aminom Muadi, ali navodi su se na kraju ispostavili netočnima te se Louis javno ispričao.

Nedugo nakon toga, privela ga je policija zbog navodne optužbe da je ranio nedužnog čovjeka hicima iz vatrenog oružja. Na kraju je sve dobro završilo i uz jamčevinu je izašao iz zatvora.

No to nije sve. Najnovija informacija koja je sada procurila u javnost je ta da kruže priče kako se Rocky na Instagramu tajno dopisivao s instruktoricom veslanja na dasci Jilly O'Donnell.

image

Jilly O'Donnell

Twitter

O'Donnell ima 1500 pratitelja na društvenoj mreži i često objavljuje fotografije u bikiniju, a Rocky joj je par puta poslao zavodljive poruke na koje Jilly nije odgovorila, prenosi The Sun.

Majka troje djece, nakon trećeg je Rockyjevog pokušaja odgovorila na poruku, a njih dvoje su tada nastavili dopisivanje. Prvi joj se put obratio u prosincu prošle godine.

''Vidjela sam da ima plavu oznaku pokraj imena, ali stvarno nisam imala pojma tko je on'', rekla je, dodavši: „Kad sam pitala svoju djecu tko je ovaj čovjek, kćer mi je rekla da je to Rihannin dečko, a onda sam pomislila da je ovo smiješno!'“.

Nadodala je i kako Rocky na Instagramu ima milijune pratitelja. “Bog zna zašto je baš meni odlučio poslati poruku”, rekla je.

Rocky je, navodno, nepoznatoj ženi ponudio i let do Ukrajine gdje je u tom trenutku boravio nekoliko mjeseci prije nego što je započeo rat. Međutim, Jilly je odbila njegov poziv napisavši kako si nakon karantene ne može priuštiti niti pošten Božić, a onda nadodala i da bi on trebao doći do nje u Englesku jer je u Ukrajini bilo hladno vrijeme.

Njihove poruke nastavile su se nizati, a Jilly, koja pokreće kozmetički posao pod nazivom IV Lounge, za The Sun je izjavila kako nije bilo šanse da otputuje u Ukrajinu zbog njega.

''To bi bilo ludo, ali mnoge žene vjerojatno pristaju na takve stvari. On je bogat i ljudi će bez sumnje dotrčati kad pucne prstima. Bila sam šokirana. Znala sam što bi tražio od mene da sam otišla. Ali, barem sam se pošteno nasmijala“, rekla je.

Jilly je komentirala i njegovu vezu s Rihannom.

image

Rihanna i ASAP Rocky

Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia

''Bila sam šokirana kad sam vidjela da je s Rihannom, posebno zbog činjenice da je trudna. Ali ništa se nije dogodilo i sve je to bio prilično bezbrižan razgovor. Nadam se da će biti jako sretni zajedno'', poručila je.

Međutim, šuška se da su se Rocky i Rihanna razišli nakon optužbi da ju je varao. No, par je odbacio tvrdnje i zajedno su snimljeni tijekom vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:00