DIJETE NISU ZA NJU

Rihanna uživa u hrani bez imalo grižnje savjesti, a sad priprema i kuharicu s omiljenim receptima

Ako želim cheeseburger, onda ću ga i pojesti. Isto tako ću i vježbati tri ili četiri puta u tjednu, rekla je slavna pjevačica
Rihanna
 IMP Features/IMP Features/Profimedia

- Važno je biti s prijateljima i obitelji. Osjećam nevjerojatan mir kad sam kod kuće, na Barbadosu. To je najljepše mjesto s najboljim plažama, hranom i ljudima - rekla je u intervjuu za časopis Cover Rihanna, koja će božićne praznike provesti upravo na rodnom karipskom otoku.

Slavna pjevačica i višestruka dobitnica Grammyja u razgovoru je otkrila i kako trenutačno završava svoju prvu kuharicu u kojoj će objaviti omiljene recepte s Barbadosa. Osvrnula se i na vlastiti režim prehrane te dijete.

- Trudim se jesti zdravo svaki dan, ali ne odričem se ni kalorične hrane. Obožavam pastirsku pitu, makarone sa sirom, rum punč... Ako želim cheeseburger, onda ću ga i pojesti. Isto tako ću i vježbati tri ili četiri puta u tjednu - izjavila je 32-godišnja glazbenica i dizajnerica, a prenosi Daily Mail.

- Osjećati se ugodno u svojoj koži uistinu jest putovanje. Svi moramo naučiti voljeti sebe. Vjerojatno će svatko od nas pronaći nedostatke na svome tijelu, ali kad zaista naučimo voljeti sebe, na kraju ćemo i prihvatiti sve te nedostatke - dodaje Rihanna.

Što se tiče novogodišnjih odluka, pjevačica kaže kako joj je glavni cilj podići svoju glazbu i brend Savage X Fenty na višu razinu u 2021. godini.

Kad je u ljubav u pitanju, vlasnici hitova "Only Girl (In The World)" i "Umbrella" i na tom polju cvjetaju ruže. Nakon što je početkom 2020. prekinula vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom, sreću je pronašla uz repera A$AP Rockyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 00:13