NOVOST NAKON 5 GODINA

Rihanna se vratila: Zakoračila na crveni tepih i odmah sve ostale bacila u drugi plan

Pjevačica je izgledala nevjerojatno samo pet mjeseci nakon što je rodila dječaka čije ime još nije otkrila

Pjevačica Rihanna

 Valerie Macon/Afp

Slavna pjevačica Rihanna zablistala je na premijeri filma ‘Black Panther: Wakanda Forever’ sa svojim dečkom i reperom A$AP Rockyjem odjenuvši usku haljinu kojom je istaknula svoje obline.

Šljokičasto zelenu haljinu iskombinirala je s potpeticama iste boje dok je svoju kovrčavu kosu ostavila raspuštenom.

image

Rihanna i A$AP Rocky

Valerie Macon/Afp

Nedavno je najavila dugoočekivani glazbeni povratak nakon čak pet godina i to pjesmom za nastavak filma ‘Black Panther‘ naziva ‘Lift Me Up‘.

Njena nova pjesma za nadolazeći film za koju se očekuje da će zaraditi čak 175 milijuna dolara tijekom svoga debija na blagajnama sljedeći mjesec bit će objavljena u petak.

Pjevačica nije objavila album još od 2016. otkako je izašao ‘Anti‘, a posljednju pjesmu ‘Believe It‘ u suradnji s kanadskim glazbenikom PartyNextDoor objavila je 2020. godine.

Njezin povratak na glazbenu scenu dolazi ubrzo nakon što je potvrdila da će biti glavna headlinerica na poluvremenu Super Bowla 2023.

Vijest da Rihanna izlazi s dugogodišnjim prijateljem Rockyjem pojavila se u siječnju 2020. nakon što je prekinula s Hassanom Jameelom s kojim je bila gotovo tri godine. U siječnju ove godine pjevačica je otkrila da je trudna kada je izašla u Harlem u New Yorku, naselje u kojem je Rocky odrastao.

Svoju trudnoću komentirala je za Vogue u svibnju ove godine.

- Mislim da sada za više stvari kažem ‘da‘ jer će uskoro sve biti drugačije. Isprva sam očekivala nekakvu magičnu promjenu, ali zapravo sam ostala ono tko jesam, objasnila je.

- Ravnoteža je jedan od mojih najvećih izazova i uvijek je bio. A sada u igru ulazi još jedno ljudsko biće što sve mijenja, dodala je Rihanna koja također ima svoju liniju šminke i marku donjeg rublja.

- Ipak, imam poslove koji se neće sami pokrenuti. Moja majka je nas troje odgajala s niti približno toliko resursa koliko ih ja danas imam, tako da ja to apsolutno mogu, zaključila je.

Pjevačica je rodila sina 13. svibnja, a njegovo ime još nije otkrila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:40