POVRATAK NA SCENU

Rihanna s Appleom potpisala milijunski ugovor: ‘Snimat će ju tijekom probi i sastanaka uoči velike večeri‘

- Ona želi da svijet zapamti zašto je jedna od najvećih izvođačica svih vremena, rekao je izvor

TOPSHOT - Barbadian singer Rihanna arrives for the world premiere of Marvel Studios‘ ”Black Panther: Wakanda Forever” at the Dolby Theatre in Hollywood, California, on October 26, 2022. (Photo by VALERIE MACON/AFP)

 Valerie Macon/Afp

Pjevačica Rihanna se polako, ali sigurno vraća u središte pozornosti nakon što je opet pomalo počela objavljivati svoju glazbu, a bila je i voditeljica modne revije donjeg rublja svog brenda Savage X Fenty, na kojoj su bile brojne svjetske zvijezde.

Inače, 34-godišnja glazbenica posljednji je album, pod nazivom Anti, objavila 2016., a nakon toga je godinama pauzirala. No sada je obožavatelje bacila u trans kada je otkriveno da će pjevati na poluvremenu Super Bowla sljedeće godine, čime će se na scenu vratiti u velikom stilu.

Svoje vjerne fanove dodatno je oduševila izbacivši pjesmu "Lift Me Up" za filmski hit "Black Panther: Wakanda Forever". No čini se da slavna RiRi ne misli stati na tome jer je odjeknula i vijest kako je potpisala milijunski govor s Appleom koji će dokumentirati njezin povratak pod svjetla reflektora 2023. Naime, kamere će biti uz Rihannu na njezinom showu u poluvremenu Super Bowla, kako bi za Apple snimili dokumentarac o događanjima iza scene.

"Snimat će ju se tijekom probi i sastanaka uoči velike večeri i dati će se uvid u to kakav je uistinu njezin život sada kada se, kao mama, vraća popu. Rihanna je ogromna sila na koju treba računati kada je riječ o glazbi i stoga je Apple platio milijune. Ona želi da svijet zapamti zašto je jedna od najvećih izvođačica svih vremena", otkrio je izvor blizak pjevačici za The Sun.

Još u listopadu Rihanna je priznala kako je nervozna zbog povratka na scenu, a posebno kad je u pitanju veliki datum finala Super Bowla, 12. veljače iduće godine.

"Nervozna sam, ali i uzbuđena", kazala je za TMZ. A na pitanje tko će biti njezin posebni gost na pozornici, RiRi je napomenula kako će "možda" pozvati svog partnera A$AP Rockyja, inače oca njezina prvog djeteta, sinčića rođenog u svibnju.

No smatra se da postoji ogromna lista potencijalnih gostiju, a šuška se o mnogim njezinim suradnicima od ranije. Kako bilo, Rihannini obožavatelji mogu odahnuti jer ih, nakon dugih šest godina, očekuju njezini novi uradci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:54