TRODNEVNI ODMOR

RICKY MARTIN NAKON POSJETA METROPOLI 'Hvala za sve, Zagrebe! Ovo je bilo vrijeme za opuštanje'

 Brendon Thorne / Getty Images

Ricky Martin proveo je tri dana u Zagrebu, no njegov je boravak gotovo prošao u potpunoj tajnosti. Odsjeo je kod prijatelja svoga dečka, hrvatskog stilista i modnog stručnjaka Viktora Drage.

Kako je Drago rekao za RTL, njegov je boravak bio ugodan, no uglavnom se sastojao od odmora i razgledavanja grada pri čemu je slavni glazbenik snimio niz fotografija.

Ricky je u Zagreb stigao u pratnji 12 godina mlađeg dečka Jwana Yosefa. Martinovu dvojicu sinova, Mattea i Valentina, koju je 2008. rodila surogat majka, čuvala je dadilja.

Zbog kišice u Zagrebu Martin je većinu vremena boravio u stanu i odmarao. Nije izlazio po restoranima i klubovima već je razgledavao središte metropole. Najviše ga se dojmila katedrala. ‘To je pretpostavljam bilo nekakvo vrijeme za njega. Ja sam bio u ulozi vodiča prijatelja, ali mogu reći da praktički kao da nisam imao gosta’, rekao je Drago za RTL.

Martin je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s Britanca i uz nju napisao: ‘Hvala za sve, Zagrebe! Ovo je bilo vrijeme za opuštanje!’

Thank you for everything #Zagreb! Relaxing times! #Croatia

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

Stilist je dodao da vjeruje da pjevaču ovo nije posljednji put u Zagrebu, pa se čini kako ćemo nekadašnjeg zavodnika ponovno vidjeti na ulicama naše metropole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:46