NEREDI, SUD...

‘Richard Gere me poljubio u obraz i tu je krenula moja noćna mora koja je trajala 14 godina!‘

Incident je izazvao bijes među indijskim vjerskim konzervativcima, na ulicama su spaljivane fotografije Indijke i Amerikanca

Shilpa Shetty i Richard Gere

 Afp

Bolivudska zvijezda Shilpa Shetty (46) oslobođena je optužbi za razvratnost 14 godina nakon što ju je glumac Richard Gere (72) poljubio na događaju organiziranom s ciljem podizanja svijesti o AIDS-u. Shetty je bila optužena da se nije oduprla Gereovim zagrljajima i poljupcu u obraz tijekom dobrotvorne manifestacije u Rajasthanu u Indiji 2007. godine.

image

Richard Gere i Shilpa Shetty

Strdel/Afp/Profimedia

Incident je izazvao bijes među indijskim vjerskim konzervativcima, čak su izbili i neredi u kojima su na ulicama spaljivane zajedničke fotografije Indijke i Amerikanca.

image

Paljenje slika poznate glumice

K. M. Sharma
image

Indijci traže ispriku od Gerea

K. M. Sharma

Vrhovni sud u Mumbaiju u ponedjeljak je objavio sljedeću presudu: "Čini se kako je optužena Shilpa Shetty žrtva navodnoga čina. U pritužbi nije zadovoljen niti jedan element niti jednog od navodnih prekršaja".

Shetty nije komentirala slučaj, ali u utorak se oglasila na svom Instagram profilu.

- Sreća je isključivo u vašim rukama. Ne čekajte drugu osobu, vikend ili posebnu priliku da si u život unesete radost i sreću. Radite sve što vas čini sretnima. Vaš um, tijelo, srce i duša bit će vam itekako zahvalni - napisala je na društvenoj mreži.

image

Shilpa Shetty

Prashant Jadhav

Na spornim fotografijama iz 2007. vidi se kako američki glumac prima Shetty za ruku, grli je i ljubi u obraz. Holivudski veteran kasnije je rekao da je njihov spontani čin bio osmišljen kako bi pokazali javnosti da ljubljenje nije opasno i ne može širiti virus HIV-a. Gere se u jednom trenutku čak i ispričao indijskoj javnosti, a optužbe protiv njega na kraju su odbačene.

image

Shilpa Shetty

Sopa Images/Ddp Usa/Profimedia
image

Shilpa Shetty u hramu Suvarna u Mumbaiju

Str/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:39