KOBNI SUDAR

Rezultati obdukcije tragično preminule Anne Heche razotkrili potencijalni uzrok nesreće

Heche se zabila u kuću u LA-u brzinom od 150 km/h, izazvavši plameni požar zbog kojeg je bila zarobljena u svom automobilu

Anne Heche i njeno smrskano vozilo

 Profimedia

Prema obdukciji i toksikološkim nalazima, tijekom kobnog sudara koji joj je oduzeo život, glumici Anne Heche pronađen je kokain u organizmu, piše Daily Mail.

Zajedno s tragovima kokaina, toksikološkim izvješćem je u tijelu glumice pronađen fentanil koji se koristi za ublažavanje bolova. Podsjetimo, Heche se zabila u kuću u Los Angelesu brzinom od 150 km/h, izazvavši plameni požar zbog kojeg je bila zarobljena u svom automobilu punih 45 minuta dok su deseci vatrogasaca radili na njezinu oslobađanju.

image

Glumičin smrskani automobil

Backgrid/Backgrid Usa/Profim

U službenim nalazima također se navodi da nije bilo alkohola u Hecheinom tijelu unatoč fotografiji "okinutoj" nekoliko trenutaka prije nesreće na kojoj se vidi boca nečega što liči na votku.

image
Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prema vremenskoj oznaci na snimkama vatrogasne službe L.A.-a, prvi su vatrogasci stigli u goruću kuću u 11:01 sati, 5. kolovoza, nakon što su dobili dojavu da je Heche zarobljena u automobilu. Nakon što je vlasnica kuće Lynne Mishele izvučena iz požara, službenici su vjerovali da nema nikoga u kući, a Annino vozilo nije se moglo vidjeti. Nakon pronalaska automobila, hitna služba morala je pričekati teški vučni kamion da se suprotstavi požaru i izvuče vozilo, a Heche je spašena oko 11:49 sati.

S teškim opeklinama, pala je u komu nakon što je prevezena u medicinski centar Ronald Reagan UCLA.

image

Anne Heche

Angela Weiss/Afp

Heche je pretrpjela "tešku ozljedu mozga" uzrokovanu nedostatkom kisika, navodi se u izjavi njezine obitelji i prijatelja. Sedam dana kasnije proglašena joj je moždana smrt, ali je ipak držana na aparatima sve dok joj se organi nisu mogli donirati.

Hechein aparat za održavanje života isključen je 14. kolovoza, a kremirana je 18. kolovoza. Mrtvozornik je 17. kolovoza zaključio da je Heche preminula od inhalacijskih ozljeda i opeklina, a smrt je kategorizirana kao nesreća.

image

Anne Heche

Gabriel Bouys/Afp

Prošlog je tjedna sud dao kontrolu nad Hecheinim imanjem njezinu sinu Homeru Hecheu Laffoonu nakon prigovora glumičina bivšeg partnera, glumca Jamesa Tuppera, koji je tvrdio da je njezin nakit vrijedan 200 tisuća dolara "nestao".

Sudac Višeg suda u Los Angelesu Lee Bogdanoff imenovao je 20-godišnjeg Laffoona za stalnog upravitelja imanja, odbijajući zahtjev Tuppera, oca Hecheina 13-godišnjeg sina Atlasa, da ga se imenuje kao neovisnog upravitelja. Sudac je također odbacio prigovor Kanađanina Tuppera, koji je ustvrdio da Laffoon "nije prikladan" za upravljanje imanjem jer je premlad, nezaposlen i otuđen od svoje majke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:39