SLAVNI PAR

Reynolds odgovorio na škakljiva pitanja o braku s Blake Lively: ‘Evo kakav je naš seksualni život‘

Glumac je gostovao u "Tonight Showu" kod voditelja Jimmyja Fallona, a smijeha nije nedostajalo

Ryan Reynolds i Blake Lively

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni glumac Ryan Reynolds ponovno je oduševio publiku svojim smislom za humor. Glumac je gostovao u "Tonight Showu" kod Jimmyja Fallona, a dotaknuo se i seksualnog života sa svojom suprugom Blake Lively, iako mu je Fallon obećao da ga o tome neće ispitivati.

"Kako je Blake? Kako su djeca?", pitao ga je voditelj.

"Znaš, svi su dobro. Nemoj mi postavljati osobna pitanja. Blake je odlično. Seks je potpuno normalan", odgovorio je glumac te nasmijao publiku i Fallona.

"Nisam te to planirao pitati", odgovorio je nasmijani Fallon, a Reynolds mu je uzvratio: "Hej, hej, hej! Stisni seksualne kočnice, Jimmy. Rekao sam da ne želim osobna pitanja, a ti si odmah navalio. Smiri se, Barbara Walters."

Glumac je također nedavno otkrio zbog čega je njegov brak, koji traje gotovo 10 godina, i dalje tako čvrst dok on i supruga odgajaju tri kćeri. "Ne shvaćamo se previše ozbiljno, ali smo i prijatelji", rekao je Reynolds. "Super je zaljubiti se, ali sviđate li se jedno drugome? To je pitanje koje si zapravo morate postaviti", objasnio je tajnu uspješnog braka slavni glumac u intervjuu za Entertainment Tonight.

"Uvijek smo se sviđali jedno drugome. Zajedno rastemo i stalno učimo jedno od drugog. Tako da sam sretan što imam prijateljicu u svemu tome", dodao je privrženi suprug.

image

Ryan Reynolds i Blake Lively

Image Press Agency/Ddp Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:00