SVAĐA NA INTERNETU

Reper Nelly na meti ljutitih fanova jer želi da Madonna sakrije svoju ‘golu, staru‘ stražnjicu

Ovo nije prvi put da slavni muškarac javno osramoti Madonnu zbog njezinih golišavih fotografija, nedavno ju je na Instagramu ismijao i 50 Cent

Nelly 

 Daniel Deslover/Ddp Usa/Profimedia

Reper Nelly (47) koji je komentirao golišave fotke Madonnine (63) stražnjice, sugerirajući da bi se kraljica popa trebala pokriti, trenutno se bori s ljutitim komentarima njenih najvjernijih fanova, piše Page Six.

Reper je prošlog tjedna ispod Madonnine objave napisao da bi "neke stvari bilo bolje zataškati".

Obožavatelji slavne pjevačice brzo su stali u njezinu obranu zbog fografija na kojima nosi crno donje rublje, mrežaste čarape i vojnički kaput.

“Svi ovi negativni komentari su j***** odvratni. Čujete li sami sebe? Ovo je 2022, a ovo je 63-godišnja žena koja je doslovno uspješnija od svih vas i ima dovoljno životnog iskustva da sama donosi odluke kada je u pitanju njezin imidž ”, komentirao je jedan obožavatelj njene fotografije ispod kojih je jednostavno napisala "Problemi s automobilom."

image

Madonna

B4859/Avalon/Profimedia

“Nitko od vas ne bi imao drskosti da joj osobno kaže bilo šta od ovoga, a da to učinite, njeni tjelohranitelji bi vas vrlo brzo uklonili jer oh čekajte... dovoljno je hvaljena i bogata da si priušti tjelohranitelje lol", napisao je drugi obožavatelj.

Javio se i treći obožavatelj koji je napisao: “Svi biste stvarno trebali pogledati sami sebe i pitati se zašto netko može maltretirati nekoga zbog načina na koji izgleda? To je odvratno i daje staračku energiju. @nelly ova poruka je i za tebe".

"Ako autora stihova poput 'Ovdje postaje vruće pa skini svu odjeću' potakne Madonnino fotografiranje dupeta, samo znaj stari, smijemo se tvom licemjerstvu . Nemojte pjevati o golišavim djevojkama, a onda to kritizirate", bio je komentat koji se direktno obratio reperu.

Ovo nije prvi put da slavni muškarac javno osramoti Madonnu zbog njezinih fotografija na Instagramu.

Reper 50 Cent nedavno je ismijao još jedan niz njezinih fotografija u donjem rublju, komentirajući: “Ovo je najsmješnije s**** LOL. Madonna sa svojim starim dupetom pokušava biti djevica u 63", aludirajući na njenu pjesmu "Like a Virgin".

Kraljica popa odmah je uzvratila podijelivši sliku njih dvoje kako zajedno poziraju na crvenom tepihu 2003. godine.

“Evo 50 Centa koji se pretvara da je moj prijatelj”, napisala je na svom Storyju na Instagramu.

“Sada si odlučio o meni šaljivo pričati. Pretpostavljam da tvoja nova karijera privlači pažnju pokušavajući poniziti druge na društvenim mrežama. Najmanje uzvišeni izbor koji možeš napraviti kao umjetnik i odrasla osoba", napisala je tad Madonna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:44