NESLAVNO PRIZNANJE

Reese Witherspoon: ‘Nisam imala pojma tko je Robert DeNiro. A onda smo se opet sreli 10 godina kasnije...‘

Kad je shvatila da pred njom stoji legendarni glumac, zaboravila je tekst koji je trebala izgovoriti i izgubila ulogu u ‘Rtu straha‘

Reese Witherspoon

 Frederic J. Brown/Afp

Slavna glumica Reese Witherspoon priznala je kako je njezin tekst morao izgovoriti legendarni glumac Robert De Niro na jednoj od prvih audicija na kojoj je sudjelovala, a to za nju zastrašujuće iskustvo prepričala je tijekom gostovanja u showu Jimmy Kimmel Live. Tako je danas 46-godišnja glumica otkrila kako su je poslali na audiciju za filmski hit Martina Scorsesea iz 1991. "Rt straha" kad joj je bilo tek 14 godina. Otišla je na zakazani sastanak i našla se pred dva najveća imena filmske industrije, no nije imala pojma tko je De Niro.

"Sjećam se svoje prve audicije koju sam imala s Robertom De Nirom i Martinom Scorseseom za film "Rt straha". Nisam skužila. Nisam u tom filmu jer sam se toliko prepala kad sam ušla u sobu; nisam znala tko je Robert De Niro, pa sam stajala vani i razgovarala sa ženom na recepciji i ona mi je kazala: ‘Znaš da je on najvažniji glumac našeg vremena?‘", počela je priču Witherspoon. Glumica je naglasila kako nije bila svjesna tko je Robert prije toga, zbog čega je postala ekstremno nervozna te zaboravila svoj tekst.

image

Robert De Niro

Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia/

"On je morao završiti moj tekst umjesto mene. A onda sam imala s njim audiciju deset godina kasnije i pomislila: ‘Nema šanse da se sjeti kako sam uništila tu audiciju‘, no on je rekao: ‘Sjećam te se, ti si ona koja nije mogla prozboriti ni riječ‘", prisjetila se glumica.

Reese je tijekom razgovora otkrila i kako je kao tinejdžerica dobila posao da parkira Porsche Denzela Washingtona umjesto njega.

"Da, istina, bila sam pripravnica na filmu "Vrag u plavoj haljini" u kojem je glumio Denzel Washington. Morala sam se javljati na telefon: ‘Vrag u plavoj haljini‘, ‘Vrag u plavoj haljini‘. I kad god bi Denzel došao, morala sam parkirati njegov Porsche. Što nije baš dobra ideja za 17-godišnje dijete s tek dobivenom vozačkom dozvolom. Pokidala sam sve zupčanike, strašno", rekla je Witherspoon. Lijepa glumica se prisjetila kako je kasnije naletjela na Denzela na zabavi te raspravljala s njim o svom starom poslu, ali i smiješnom obratu u cijeloj priči.

"Rekao mi je: ‘Čujem da pričaš priču o tome kako si parkirala moj Porsche‘ i ja sam potvrdila. A on me pitao: ‘Jesi li znala tko je brinuo o tvojim kostimima u filmu "Voda za slonove"?‘. Rekla sam da nemam pojma, a on je otkrio da je to bila njegova kći. To je fantastično. Poput zaokružene priče", naglasila je glumica.

Inače, Reese se pojavila u showu Jimmy Kimmel Live kako bi promovirala svoj nadolazeći film "Your Place Or Mine" koji će se emitirati na Netflixu. Radi se o romantičnoj komediji u kojoj glumi uz Ashtona Kutchera, a igraju dugogodišnje najbolje prijatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:39