VOLI BEOGRAD

Redatelj otkrio što je pjevač Rammsteina radio u Srbiji: ‘Sredio si je zube, a tek sarme! Primio ih je vrlo emotivno...‘

Organizatori i hotelijeri procijenili su da je u Beograd tijekom dva dana, zbog nastupa slavnog benda, stiglo više od 120 tisuća ljudi

Till Lindemann

 Gonzales Photo/thomas Rungstrom/Avalon/Profimedia/Gonzales Photo/thomas Rungstrom/avalon/profimedia

Čak 60 tisuća obožavatelja Rammsteina, i to tijekom dvije koncertne večeri, stiglo je u Beograd vidjeti ovaj kultni njemački metal bend, a o tom glazbeno-vizualnom spektaklu pričat će se još godinama.

image

Rammstein

Lucija Ocko/Cropix

Vatromet, plamen, brojni specijalni efekti i hitovi kao što su "Du Hast", "Sonne" i "Ich Will" ostavili su publiku u potpunom transu, a prema pričama Zorana Bihaća, redatelja glazbenih i reklamnih spotova, Rammstein uistinu voli Beograd.

@welcometohelllove Is seeing Rammstein two times in 12 months too much? Belgrade, 2024 #rammstein #belgrade #uscepark ♬ original sound - welcometohelllove

Naime, Bihać je surađivao s poznatim bendom i njihovim pjevačem Tillom Lindemannom, a tvrdi da poveznica benda i glavnog grada susjedne Srbije "nema veze s glazbom".

- Jednog dana doveo sam Tilla Lindemanna ovdje u Beograd. U kuhinji kod moje majke u Braće Jerkovića skupila se mala ekipa i ona je pravila sarme. To je za njega bilo nešto najemotivnije što je doživio jer ga je atmosfera podsjetila na njegovo djetinjstvo. To zajedništvo je nešto što se kod nas još održalo. Ali se bojim da će kapitalizam, koji dolazi i s istoka i sa zapada, sa sve većom pohlepom i to uništiti - rekao je Bihać za Kurir.

image

Rammstein

/Roberto Nistri/alamy/alamy/profimedia

Također, poznati pjevač njemačkih metalaca odlučio je poraditi i na svojim zubima tijekom svog boravka u Srbiji.

Naime, posjetio je i jednu stomatološku ordinaciju, gdje je pozirao sa zubaricom, a na Instagramu je objavljena fotografija uz natpis: “Naš dragi Till Lindemann u posjeti stomatologu u Beogradu”.

Inače, organizatori i hotelijeri procijenli su da je u Beograd tijekom dva dana zbog nastupa slavnog benda stiglo više od 120 tisuća ljudi, a ni ružno vrijeme nije pokvarilo raspoloženje obožavatelja. Za svoja dva nastupa u Beogradu u Srbiju su dovezli čak 77 šlepera opreme, pozornica se gradila čak šest dana, od čega su se tijekom tri dana montirala čelična konstrukcija. U najavi koncerta spominjalo se i kako tijekom jednog nastupa Rammstein potroši više od 1200 litara specijalnog benzina za pirotehničke efekte, što je publika imala prilike vidjeti na koncertu. Na svjetlosnim efektima radilo je 18 stručnjaka za rasvjetu.

image

Rammstein

Lucija Ocko/Cropix

Organizatori objavljuju kako je došlo brdo obožavatelja iz regije, iz Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Danske, Turske, Rusije, Ukrajine, ali i onih koji su došli čak s drugog kontinenta, i to iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 04:08