RAT WAGSICA

Rebekah Vardy razbjesnio račun Coleen Rooney: ‘Bolje joj je da se ne poigrava sa srećom‘

Odvjetnički račun Coleen Rooney, koji Vardy mora platiti jer je izgubila, iznosi sada čak 1,8 milijuna funti

Rebekah Vardy 

 I-images/eyevine/profimedia

Rebekah Vardy bijesni zbog zbog "napuhanog" odvjetničkog računa Coleen Rooney od 1,8 milijuna britanskih funti koji uključuje troškove boravka u luksuznim hotelima i skupe obroke, navodi Daily Mail.

Supruzi Leicesterovog nogometaša Jamieja Vardyja, 41-godišnjoj Rebekah naloženo je naime, da plati 90 posto pravnih troškova 37-godišnje Rooney, nakon što je izgubila suđenje za klevetu na Visokom sudu prošle godine. Iznos je prvo prema proračunu procijenjen na oko 500 tisuća funti, ali je sada je Vardy zatražila analizu računa nakon što su neke točke skočile za 300 posto, izvještava The Sun. Pretpostavlja se da iznos od 1,8 milijuna funti uključuje 2000 funti za odvjetnikov boravak u hotelu s pet zvjezdica, uključujući nevjerojatnih 225 funti za doručak i piće u hotelu Nobu u Londonu.

image

Coleen Rooney

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Rat između dviju WAGs-ica mogao bi se tako vratiti na sud jer izvori su za The Sun rekli da se Rebekah "razbjesnila nakon što je vidjela Coleenin račun" te je krenula u novi rat, ovaj put zbog troškova. Upućeni kažu da će platiti ono što s pravom duguje, ali mišljenja je da se Coleen "poigrava sa svojom srećom tražeći gotovo 2 milijuna funti".

"Becky je dobila papirologiju kao dio računa koji pokazuje koliki je budžet Coleenina tima i koliko naplaćuju. Njezin je pravni tim rekao da se čini da su neki od troškova prenapuhani.", kazao je dobro upućeni izvor. Ukazano je na niz stavaka uključujući naknadu od 6000 funti za brifing za novinare. Izvor također navodi da je Coleenin tim predvidio nešto više od 32 tisuće funti za stručnjaka koji će govoriti na suđenju, ali je konačni račun iznosio preko 148 tisuća funti. Još jedan navodno prenapuhani trošak bio je iznos potrošen na Davida Sherbornea, koji je navodno naplaćen 524.000 funti iako je u proračunu iznosio 299.000 funti. Rebekah koja je tužila Rooney za klevetu, izgubila je slučaj u srpnju prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:55