IZNERVIRANA ZVIJEZDA

REAKCIJA GLAZBENE DIVE NA ŽENU KOJA JE PREKO NJE RAZGOVARALA S JAY-Z-jem POSTALA VIRALNA 'Ova će nastradati, Beyonce će ju svakog trena ubiti!'

 
 Kyle Terada / USA TODAY Sports

Ponašanje i ledena reakcija pjevačice Beyonce na finalu utakmice NBA postali su viralni. Nakon što se jedna žena nagnula preko nje kako bi razgovarala s njezinim suprugom Jay-Z-jem, pjevačica je naglo promijenila izraz lica.

Sve je uhvaćeno na snimci koja je ubrzo objavljena na Twitteru.

Jun 5, 2019; Oakland, CA, USA; Recording artist Beyonce and Jay-Z during the second quarter in game three of the 2019 NBA Finals between the Golden State Warriors and the Toronto Raptors at Oracle Arena. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports - 12841401
Kyle Terada / USA TODAY Sports

Beyonce (37) pokušavala je uživati u utakmici, no Nicole Curran, supruga Joea Lacoba koji je vlasnik košarkaške momčadi Golden State Warriors, neprestano ju je u tome ometala naginjući se preko nje kako bi razgovarala s Jay-Z-jem.

Na snimci se jasno vidi kako Beyoncein izraz lica brzo iz nasmiješenog prelazi u namršten, dok pjevačica strpljivo čeka da Nicole završi razgovor s njezinim suprugom.

Jun 5, 2019; Oakland, CA, USA; Recording artist Beyonce and Jay-Z during the second quarter in game three of the 2019 NBA Finals between the Golden State Warriors and the Toronto Raptors at Oracle Arena. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports - 12841398
Kyle Terada / USA TODAY Sports

Vidi se kako se Beyonce sve više živcira dok taj razgovor traje. Snimka je ubrzo postala viralna, a stvorili su se i brojni memeovi.

Dok se pokušavala smiješiti i mahati promatračima, pjevačka zvijezda nije mogla sakriti da je uznemirena dok čeka da se razgovor završi. Na kraju se vidi i kako je Beyonce blago odgurnula Nicole.

'Propao bih u zemlju kad bi Beyonce izgledala ovako, kao da će me udariti.'

'Kako se tako naginje preko Beyonce, zar je poludjela?!'

'Tko je ova koja živcira Beyonce?!'

'Beyonce će svakog trena ubiti ovu ženu!'

'Možete li zamisliti da sjedite kraj Beyonce i ne pokušavate razgovarati S NJOM?', samo su neke od brojnih reakcija na Twitteru.

Daily mail podsjeća da je u studenom 2017. Jay-Z priznao da ju je varao nakon njezinog albuma 'Lemonade' iz 2016., na kojem je pjevala o tome kako on 'luta s Becky s dobrom kosom' (Becky with good hair). Fanovi su i sad brzo povezali taj skandal s njezinom sadašnjom reakcijom.

'Ova Becky s dobrom kosom će nastradati!'

'Neka netko kaže Becky da se makne od Beyonce!', neke su od reakcija na Twitteru.

Drugi su pak stali u obranu Nicole, rekavši da je ona samo druželjubiva i da je cijela situacija potpuno nevina.

Nakon svega je Nicole Curran isključila mogućnost komentiranja na svom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:33