JOŠ JEDAN KRAJ

Razvod godine: On je na sve načine pokušao spasiti brak, ali Sophie je izabrala - tulume!

Nakon četiri godine pukao je brak zvijezde ‘Igre prijestolja‘ i američkog glazbenika. Dokumenti pokazuju da on želi miran razvod

Joe Jonas i Sophie Turner

 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nakon nekoliko dana nagađanja o novom razvodu slavnih i bogatih, stigla je potvrda da su ovaj put priče istinite: Joe Jonas (34) podnio je sudu u Miamiju zahtjev za razvod od Sophie Turner (27) nakon četiri godine braka, tvrdeći da je njihov brak ‘nepovratno uništen".

Standardno, odmah su se pojavili tračevi o razlozima iza Jonasovog poteza, a uobičajeno brz TMZ našao je sugovornike koji su otkrili da bi Sophieno "prekomjerno tulumarenje" moglo biti ključni faktor u glazbenikovoj odluci da zatraži razvod.

Izvor blizak paru izjavio je za TMZ da Sophie voli noćni život i zabavu, dok Joea veseli miran život kod kuće. Tu su, prema istom izvoru, nastali ozbiljni problemi i napetost u njihovom braku.

- Imaju različite stilove života - rekao je neimenovani izvor.

Par ima dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju djevojčicu čije ime nikad nije objavljeno u javnosti. Djevojčice su, tvrde američki mediji, najviše vremena provodile s ocem, no on u razvodu ipak traži "podijeljenu roditeljsku odgovornost", dakle podijeljeno skrbništvo nakon razvoda.

image

Zahtjev za razvod braka koji je predao Jonas

Miami-dade County Court/mega/The Mega Agency/Profimedia/Miami-dade County Court/mega/the Mega Agency/profimedia

Prema izvorima portala The Blast, par ima čvrst predbračni ugovor koji detaljno definira podjelu imovine. Joe će zadržati sve honorare od glazbe koju je stvorio sa svojom braćom i bendom Jonas Brothers, kao i onu koju je zaradio sa svojim drugim bendom, DNCE. S druge strane, Sophie će zadržati novac koji je zaradila tijekom svoje glumačke karijere, posebno za ulogu Sanse Stark u megahitu "Igra prijestolja", koji ju je još kao tinejdžericu lansirao na A liste i otvorio joj vrata Hollywooda, ponajprije franšize ‘X-Men‘ i lika Phoenix, te projekata poput HBO-ova "Stepeništa".

Nadalje, budući bivši bračni partneri zadržat će "prava na svoju sliku, lik i poslovanje" povezano sa svojim statusom slavnih osoba. Što se tiče njihove imovine, nekretnine koje su stekli prije braka ostat će u vlasništvu prvobitnih vlasnika. Vilu vrijednu 15 milijuna dolara u Miamiju nedavno su prodali, pa se može pretpostaviti da će taj novac dijeliti. Zasad, sve sluti na miran i prijateljski razvod.

image

Joe Jonas i Sophie Turner u Londonu

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Ni glazbenik ni glumica zasad se nisu oglasili u javnosti. Izvori su potvrdili da njihovi problemi traju već pola godine. Joe se, prema insajderima, brinuo o njihovoj djeci gotovo non-stop, čak i dok je bio na turneji. Sophie Turner, doduše, bila je prije nekoliko tjedana na koncertu Jonas Brothersa u Austinu u Texasu, gdje je Joe izveo svoju ljubavnu pjesmu "Hesitate", napisanu upravo za nju. Joe, s druge strane, nije nosio vjenčani prsten na nekoliko javnih nastupa, što je dodatno potaknulo glasine o njihovom odnosu.

Joe i Sophie upoznali su se preko zajedničkih prijatelja 2016. godine, zaručili se godinu kasnije, a vjenčali 2019. godine. Vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu, a zatim bračne zavjete proslavili u Chateau Du Taureau u Francuskoj, na raskošnoj proslavi s prijateljima i obitelji. Par je oduvijek jako zatvoren prema javnosti. Joe je jednom izjavio da želi sačuvati privatnost, ali i da mu je Sophie pomogla da odredi granicu između privatnog i javnog.

- Ja sam želio biti poput otvorene knjige. - objasnio je Joe 2022. godine - No kada smo počeli vezu shvatio sam da nemam baš puno toga što čuvam za sebe. I da sam, na kraju krajeva, bolja osoba ako imam nešto samo za sebe.

image

Joe Jonas i Sophie Turner 2017. na ljetovanju u Meksiku

Fameflynet Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fameflynet Pictures/backgrid Usa/profimedia

Sophie je, pak, govorila da je prve noći kad je upoznala Joea znala da će on biti muškarac za kojeg će se udati. Prošle godine, u intervjuu za britanski Elle, priznala je kako osjeća silnu nostalgiju za domovinom.

- Nedostaju mi ljudi, stavovi, sve... Polako pokušavam odvući supruga tamo. - izjavila je i dodala da iako obožava živjeti u SAD-u, voljela bi živjeti u Engleskoj zbog vlastitog mentalnog zdravlja.

- Volim biti u blizini prijatelja i obitelji - kazala je te dodala da bi njezina selidba "preko bare" bila dobra i za njezinu djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 20:24