MACHINE GUN KELLY

Razbio čašu šampanjca o glavu pa obliven krvlju zaurlao: ‘Boli me k***!‘

Sve je podijelio na Instagramu, odnosno, u Instagram pričama na svom profilu

Machine Gun Kelly razbio čašu o glavu

 Screenshot Instagram

Machine Gun Kelly razbio si je čašu šampanjca o glavu tijekom zabave koja se održala nakon njegova koncerta i napustio mjesto događaja prekriven krvlju, zajedno sa svojom zaručnicom Megan Fox, piše Daily Mail.

Bivši reper, a trenutno punk-rock zvijezda, nastupao je u Madison Square Gardenu ranije te večeri, a kasnije je sa svojim slavnim prijateljima otišao u Catch Steakhouse u New Yorku, gdje ih je počastio još jednim "performansom".

image

Machine Gun Kelly

Screenshot Instagram

Dok je bio na pozornici tijekom after partyja, MGK je uzviknuo "Boli me ku***!" prije nego što si je razbio staklenu čašu šampanjca o glavu.

image

Machine Gun Kelly

Screenshot Instagram

Sve je podijelio na Instagramu, odnosno, u Instagram pričama na svom profilu.

image

Machine Gun Kelly

Screenshot Instagram

MGK je nastavio s nastupom i djelovao je kao da ne mari zbog krvavog lica. 32-godišnji glazbenik prešao je ubrzo na sljedeću pjesmu ('My Ex's Best Friend') dok su mu okupljeni dodavali maramice kako bi zaustavili krvarenje. Nakon after partyja, Machine Gun Kelly je napustio mjesto prekriven krvlju i držao se za ruku sa svojom partnericom Megan. MGK-ova prozirna ružičasta majica također je bila umrljana krvlju, kao i njegov vrat i ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:57