OSTAVILA SVE MUŽU

Rat slavnih sestara zbog majčine oporuke vrijedne 25 mil. $: ‘Mama i ona su se urotile protiv mene, vidimo se na sudu!‘

Naomi Judd izostavila je svoje dvije kćeri iz oporuke što je stariju kćer poprilično zateklo i šokiralo

Naomi Judd i Wynonna Judd

 Aff/Alamy/Alamy/Profimedia

Country zvijezda Wynonna Judd planira službeno osporiti oporuku svoje pokojne majke Naomi Judd, koja je cijelo bogatstvo u iznosu od 25 milijuna dolara ostavila svome suprugu.

Naomi Judd, koja je dugo godina pjevala sa svojom kćeri Wynonne u sastavu The Judds, izostavila je svoje dvije kćeri iz oporuke što je stariju kćer poprilično zateklo i šokiralo. Ni Wynonna (58) ni Ashley (54) nisu bile navedene u oporuci i nisu dobile ništa od njezine imovine, a superzvijezda iz Nashvillea sve je ostavila svom udovcu Larryju Stricklandu.

Par je bio u braku 33 godine, a njezin potez navodno je ‘zbunio‘ Wynonnu. Ova odluka country zvijezde nagrađene Grammyjem također je, navodno, izazvala još jednu ljutitu svađu između Ashley i Wynonne, prenosi Daily Mail.

Strani mediji pišu da je mlađa kći Ashley navodno na strani svoje pokojne majke i Larryja, dok Wynona vjeruje da su se oni ‘urotili‘ protiv nje. Jedan je izvor rekao da je ‘Wynonna računala na to da će dobiti dio kolača‘ nakon majčine smrti.

Obiteljski prijatelj tvrdio je da je Ashley pak vjerovala da je majka ‘znala što radi‘ jer njezinoj sestri nije ništa ostavila.

"Wynonna je imala problema s novcem tijekom svojih odraslih godina. Spiskala je sve do posljednjeg dolara što je zaradila s The Juddsima. Čak se prijavila u ustanovu za liječenje zbog ‘premećaja vezanog uz novac‘ 2004. godine", otkrio je izvor za Daily Mail.

image

Ashley Judd, Mavis Leno, Naomi Judd i Wynona Judd

Lucy Nicholson/Afp

Wynonna je sada ‘uznemirena‘ zbog ove odluke jer je smatrala da je upravo ona najzaslužnija za uspjeh njezine majke i da ona stoji iza njega.

Sestre Wynonna i Ashley javno su se posvađale još 2012. godine, kada Wynonna nije pozvala Naomi i Ashley na svoje vjenčanje s legendom country glazbe Cactusom Moserom. Ashley je, stoji u sudskim dokumentima iz 2013., tvrdila da je njezina sestra podmetnula uređaj za praćenje u njezin automobil.

Naomi Judd počinila je samoubojstvo 30. travnja u svojoj kući u Tennesseeju nakon dugogodišnje borbe s mentalnim zdravljem. Svoju je oporuku pripremila u studenom 2017., pet godina prije smrti, te je bila ‘pri zdravoj pameti i dobrog pamćenja‘ kada je potpisala taj dokument. U njezinoj oporuci stoji da Strickland ima pravo na ‘razumnu naknadnu‘ te da mu se mogu platiti ili nadoknaditi ‘razumni troškovi, predujmovi i isplate‘, uključujući troškove odvjetnika i računovođe koji su nastali zbog upravljanja njezinim imanjem.

U oporuci se također navodi da u slučaju da Strickland umre prije Naomi Judd ili iz bilo kojeg drugog razloga ne bude u mogućnosti ispuniti želje iz oporuke, Juddin šogor Reginald Strickland postat će suizvršitelj.

Sestre Judd nisu pokazivale da postoje ikakve napetosti između njih i njihove majke, dapače, hvalile su je nakon njezine smrti i javno govorile o tome kako se nose s procesom tugovanja. I Wynonna i Ashley imale su svoje kuće na Juddinoj farmi veličine 1000 hektara u širem području Nashvillea, a obje su u njihovom vlasništvu već gotovo tri desetljeća. Nije jasno smatraju li se i ta imanja dijelom Juddine oporuke.

Country pjevačica Naomi Judd, koja je bila poznata kao članica grupe The Judds, preminula je u 77. godini, a oduzela si je život samo dan prije nego što je trebala biti primljena u Kuću slavnih country glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:06