PINK VS. CHRISTINA

‘Rat‘ dugogodišnjih suparnica: ‘Snimati ‘Lady Marmalade‘ nije bilo zabavno. Ja sve rješavam fizički, ona verbalno‘

Napetost je nastala još 2001., u studiju za snimanje kada se pokušavalo odrediti što će koja pjevačica otpjevati

Christina Aguilera, Mya, Pink i Lil‘ Kim

 Hector Mata/Afp/Profimedia/Hector Mata/afp/profimedia

Pjevačica Pink priznala je kako je bilo snimati glazbeni spot za hit “Lady Marmalade” 2001. s Christinom Aguilerom, Myom i Lil’ Kim.

- Nije bilo zabavno, priznala je tijekom intervjua za britanski BuzzFeed nakon što je spot svrstala na zadnje mjesto svoje liste.

- Ja sam samo za zabavu, a bilo je puno strke. Kim i Mya su bile dobre!, istaknula je vidno izostavivši Aguileru.

Unatoč tome što “Lady Marmalade” ostaje i dan danas legendarni spot, čini se da dvije pjevačice nisu zakopale ratnu sjekiru nakon navodne višegodišnje svađe.

image

Pjevačica Pink

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Napetost je, naime, nastala još 2001., u studiju za snimanje kada se pokušavalo odrediti koja će pjevačica otpjevati određene dijelove pjesme.

- Izvršni direktor izdavačke kuće Ron Fair je ušao, pritom nije pozdravio nikoga od nas, i samo rekao: „Koji je najbolji dio pjesme? Christina će preuzeti to”, izjavila je Pink u svom VH1 specijalu iz 2009.

- Ustala sam i rekla: „Bok. Kako si? Lijepo od tebe što si se predstavio. Ja sam Pink. Ona neće preuzeti tu ulogu”, prisjetila se.

Godinama kasnije, 2017. u emisiji „Watch What Happens Live With Andy Cohen”, Pink je progovorila o njihovu odnosu kroz godine, ali i o svađi u jednom klubu.

image

Christina Aguilera

Chris Delmas/Afp

- Bile smo obje jako mlade i nove u tom svijetu slavnih. Mislim da sam ja alfa i ona je alfa. Ja sam navikla svoje svađe doživljavati fizički, a ona verbalno. Samo smo jako različite. Ona je tako talentirana. Ona je stvarno draga osoba. Pomirile smo se na showu „The Voice”. Nisam je vidjela godinama. Postale smo majke, odrasle smo, izgrlile smo se. Tako je jednostavno. Osjećam se tako dobro zbog toga, otkrila je Pink, međutim, Aguilera je zanijekala da se njihova svađa u klubu dogodila, a i jednom je prilikom istaknula da je Pink danas „druga osoba”.

Obožavatelji su na društvenim mrežama imali mnogo toga za reći na nedavni intervju i kritiku upućenu Aguileri što je potaknulo Pink da razjasni neke stvari.

- Svi ste vi ludi. Ne zanima me vaša drama. Ako niste primijetili, malo sam zauzeta prodajom. Također, poljubila sam Christinu u usta, ne moram je i u stražnjicu, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:57