ŠTO TO RADIŠ, KSENIJA?

Raspada li se grupa Hurricane? Potez jedne od predstavnica Srbije na Eurosongu zabrinuo fanove

Ksenija Knežević, jedna od članica grupe, s društvenih je mreža uklonila sve fotografije na kojima pozira s kolegicama ‘Uragankama‘

Predstavnice Srbije na Eurosongu, grupa Hurricane

 Nearchos/Alamy/Alamy/Profimedia

Raspada li se srpska ženska skupina Hurricane kojoj je hrvatska publika u svibnju na 65. Eurosongu za vatreni nastup s pjesmom 'Loco Loco' dodijelila maksimalnih 12 bodova? Srpski mediji zabrinuto prenose kako je Ksenija Knežević, jedna od članica grupe, nedavno s društvenih mreža uklonila sve fotografije na kojima pozira s kolegicama 'Uragankama' - Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić.

Tim potezom u modernim vremenima vlasnik Instagrama ili Facebooka obično želi dati do znanja kako s donedavnim poslovnim ili ljubavnim partnerima ne želi imati više nikakve veze - sjetimo se, uostalom, da je jednako prije nekoliko tjedana postupila Danijela Martinović s čijeg Instagrama više ne 'iskaču' slike Petra Graše ili Hane Huljić.

No, što je s pjevačicama iz susjedstva? Je li Ksenija doista odlučila reći 'zbogom' Sanji i Ivani, pitaju fanovi, a odgovara im PR grupe koji smiruje situaciju i kaže:

- Sve je u redu, naravno. Uklonila je fotografije zbog nekog privatnog razloga, a sve što ima veze s privatnim životom - ne komentiramo - tvrde ljudi iz PR-a grupe Hurricane.

Ksenija Knežević se o ovom još nije oglasila, ali se novinarima javio njen tata Nenad Knežević Knez, koji pak ima sasvim drugačiju priču od PR-ovaca.

- S djevojkama je sve u savršenom redu, a Ksenija je obrisala fotografije jer je imala neki problem sa hakerima - rekao je Ksenijin otac i dodatno zbunio obožavatelje popularne grupe koji su tek sada, s ove dvije različite priče, uvjereni da se nešto loše sprema po pitanju njihovih ljubimica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:28