GDJE JE THE WEEKND?

Raskrinkala ga ‘Moja kravica‘? Fanovi uvjereni da se slavni glazbenik skriva u Srbiji, odalo ga vrhnje na stolu

Pjevač nije naveo mjesto niti opis fotografije, pa se ne zna je li je on sam uslikao ili mu je poslana

The Weeknd

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, The Weeknd, objavio je fotografiju na kojoj je u prvom planu lutak u izradi, a u pozadini spomenutog lutka nalazi se nekoliko proizvoda koji su odmah upali u oko njegovim srpskim obožavateljima.

Naime, iza lutka, usred kreativnog procesa, smjestila su se dva pakiranja vrhnja "Moja kravica", čačkalice i voda, a svi su proizvodi proizvedeni u Srbiji.

Dok je većina Weekndovih obožavatelja nagađala da bi ovaj jezivi, nedovršeni lutak mogao biti zakulisni isječak iz novog, nadolazećeg glazbenog spota umjetnika, Srbi su bili posebno šokirani prepoznavanjem poznate ambalaže brendova na stolu te su odmah pretpostavili da je glazbena superzvijezda možda potajno u Srbiji.

Međutim, pjevač nije naveo mjesto niti opis fotografije, pa nije jasno je li ova fotografija poslana njemu ili ju je on sam uslikao.

Osim prepoznatljivog brenda vrhnja, obožavatelji su primijetili da u šalicama stoji turska kava, pa su se upitali prepušta li se The Weeknd povodom novog projekta srpskoj kulturi?

Neki komentatori sugeriraju da The Weeknd nije u Srbiji, već da srpski umjetnik Nenad Gajić kreira uprizorenu figuru za njega, a poznati je pjevač samo odlučio podijeliti fotografiju projekta u nastajanju.

- Došao brat da zablejimo, šta ste se upalili odmah? - komentirao je satirično poznati srpski glazbenik Devito, a reper Voyage je istaknuo ime brenda "Moja kravica" i usmjerio pažnju na mogućnosti da je pjevač uistinu u Srbiji.

- Gdje li se kriješ, Abele? - upitala je srpska pjevačica Iva Lorens, nazvavši glazbenika njegovim pravim imenom.

Za one koji nisu upoznati s njegovim radom, prošle je godine The Weeknd postao prvi izvođač koji je dosegao 100 milijuna mjesečnih streamova na Spotifyju, a taj streaming servis navodi da “nitko drugi nije ni blizu takvog postignuća".

Što se tiče privatnog života, bio je u vezi s manekenkom Bellom Hadid i pjevačicom Selenom Gomez, a objema je posvetio brojne hitove. Ovaj Kanađanin rijetko kada daje intervjue i gostuje u emisijama, te sa svojim obožavateljima uglavnom komunicira putem društvenih mreža, pa njegovi vjerni pratitelji analiziraju svaku objavu te nastoje odgonetnuti koji je idući korak ovog velikog umjetnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 14:06