‘THE IDOL‘

Raskalašena kći Johnnyja Deppa pokazala lascivne plesne pokrete, a The Weeknd joj otkriva mračnu stranu Hollywooda

Serija ‘The Idol‘ trebala bi biti premijerno prikazana tijekom 76. Filmskog festivala u Cannesu

Lily-Rose Depp

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/

U ponedjeljak je na YouTubeu objavljen četvrti trailer za nadolazeću dramsku seriju "The Idol", piše Daily Mail, a ona će biti premijerno prikazana na HBO-u 4. lipnja.

U spomenutom je traileru kći Johnnyja Deppa, mlada glumica Lily-Rose Depp privukla pažnju glumeći pop zvijezdu u usponu koja traži pomoć enigmatičnog gurua i vođe kulta, kojeg glumi glazbenik The Weeknd, da je usmjeri na opasnom "putu do zvijezda".

image

Lily-Rose Depp i The Weeknd

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Najava za seriju počinje tako što Jocelyn, koju tumači Depp, sudjeluje u atraktivnom photoshootu, dok Caleb, kojeg tumači Troye Sivan, pita gdje pronaći "posljednju je**** gadnu i lošu pop djevojku", referencirajući se na lik koji tumači Depp.

image

Lily-Rose Depp u nadolazećoj seriji

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Jocelyn kasnije odlazi u klub gdje se susreće s Tedrosom, kojeg tumači The Weeknd, koji joj kasnije kaže da "ima najbolji posao na svijetu".

Nakon što ju je guru odveo natrag u svoju kuću i ponudio kokainom, Deppin lik komentira da je "stvarno otključao nešto u njoj", nakon čega se on pritisne uz nju. Tim za odnose s javnošću tada otkriva fotografiju koju je Jocelyn navodno podijelila na društvenim mrežama, a na kojoj je, kako tvrde, "bila na je*** koljenima".

image

Lily-Rose Depp

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Dok pop zvijezda u usponu polugola vježba plesne pokrete s nekoliko drugih plesača, Tedros izjavljuje da je "pop glazba kao ultimativni trojanski konj" i tvrdi da pop zvijezde moraju "natjerati ljude da plešu, da pjevaju s njima".

Jocelyn dodaje da želi "imati najveću turneju ikad", prije nego što članica njezinog PR tima, koju glumi Da‘Vine Joy Randolph, istakne da ona "nije vidjela ovakvo s*** još od devedesetih".

image

Lily-Rose Depp i Da‘Vine Joy Randolph

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Iako druga članica njene PR ekipe, koju glumi Rachel Sennott, kaže da je Tedros "isprao mozak" liku atraktivne Lily-Rose, ona nastavlja sudjelovati u njegovim opasnim planovima za njezinu zvijezdu.

image

Lily-Rose Depp u nadolazećoj seriji

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Nadalje, prikazane su scene tijekom kojih se previja od boli dok nosi šok ovratnik, a pjevačica i dalje vježba svoju plesnu koreografiju. Trailer završava nakon što se Jocelyn pojavi na nastupu u areni, pozdravi svoje "anđele" i započinje svoj set.

Da se radi na "The Idolu" prethodno je otkriveno javnosti u lipnju 2021., kada je The Weeknd najavio da će raditi na televizijskom projektu zajedno s Rezom Fahimom i tvorcem serije ‘Euphoria‘, Samom Levinsonom, a Depp je kasnije te godine otkrila da će se pojaviti u projektu kao glavni lik.

image

Lily-Rose Depp

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

"The Idol" bi trebao biti premijerno prikazan tijekom 76. Filmskog festivala u Cannesu, koji će se održati sljedeći mjesec, ali izvan konkurencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:23