TRAČ IZ Hollywooda

Radnik iz striptiz bara otkrio fetiš poznatog redatelja: ‘Vidimo sam kako je platio 10 tisuća dolara‘

Lowlife je tvrdio da je redatelj posjetio klub i zatražio VIP sobu i društvo plesačice s "‘ajvećim grudima‘

Salma Hayek i Quentin Tarantino 

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

To da poznati filmski redatelj Quentin Tarantino voli stopala nije nepoznanica, jer ih vrlo često ubacuje u svoje filmove. Činjenicu je potvrdio radnik jednog holivudskom striptiz bara koji tvrdi da je Tarantino jednom platio 10 tisuća dolara da jednoj dami liže stopala dok nisu izgledala kao "suhe šljive".

Prema Page Sixu, čovjek iz Sjeverne Kalifornije, koji se naziva NorCal Lowlife, podijelio je sa svijetom možda najslikovitiji prikaz fetiša legendarnog QT-a. Lowlife, također poznat kao Page Rad, očito je bio neka vrsta upravitelja u holivudskom striptiz klubu "Crazy Girls" i pojavio se u podcastu pod nazivom "Get in the Car" ovog tjedna.

Lowlife je tvrdio da je redatelj "Pulp Fictiona" posjetio klub i zatražio VIP sobu i društvo plesačice s "najvećim grudima" u klubu. Naime, Lowlife nije potvrrdio kada je to točno Tarantino napravio.

Živeći u skladu sa svojim imenom, Lowlife tvrdi da je otišao u jednu od stražnjih prostorija i "iz znatiželje" promatrao akciju na nadzornom monitoru.

- On je sjedio, a ona se spremala obaviti svoj posao. Skinula je gornji dio odjeće, no to njega nije zanimalo. Ustao je, bacio ju je na je**** sjedalo i skinuo joj čizme, jednu po jednu. Ubrzo je počeo lizati donji dio njezinih stopala i sisati prste - prepričao je Lowlife.

Lowlife je rekao da je Oscarom nagrađeni redatelj uživao pola sata i dok je on završio, stopala su spomenutoj radnici striptiz kluba izgledala "kao da je izašla iz pjenušave kupke, odnosno, kao suhe šljive".

Podsjetimo, njegovi su filmovi prepuni snimaka stopala, a koliko ih obožava govori da mu je 2010. Uma Thurman nazdravila u Friar‘s Clubu posluživši mu šampanjac u svojim crnim baršunastim cipelama. Dodatno, Tarantino je osobno u filmu "Od sumraka do zore" smjestio stopala Salme Hayek u svoja usta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:06