STIGLA KĆI

Quentin Tarantino postao drugi put tata s 59 godina: Njihov ‘mali lavić‘ postao je stariji brat

Daniella Pick rodila je 2. srpnja djevojčicu, a sina Lea supružnici su dobili prije dvije godine

Quentin Tarantino i Daniella Pick

 Favier/eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kultni američki redatelj i scenarist Quentin Tarantino i njegova supruga Daniella Pick dobili su kćerkicu. To je drugo dijete koje je ovaj par dobio, a djevojčica im je stigla uoči američkog Dana nezavisnosti, kako je ekskluzivno doznao People.

"Daniella i Quentin Tarantino sretni su što mogu objaviti da je Daniella 2. srpnja 2022. rodila njihovu djevojčicu, mlađu sestricu bratu Leu, njihovom prvom djetetu", odgovorili su u priopćenju.

Daniella, 38-godišnja kći izraelskog kantautora Tzvike Picka, počela je izlaziti s Quentinom nakon što ga je upoznala 2009. dok je promovirao svoj film "Inglorious Bastards" ili kako je on kod nas preveden "Nemilosrdni gadovi". Par se zaručio u lipnju 2017. i vjenčao u studenom 2018. godine. Njihov sin Leo rođen je u veljači 2020.

Prošle godine, Quentin je otvoreno govorio o svom očinstvu gostujući u emisiji "Jimmy Kimmel Live!" te otkrio kako su on i njegova supruga smislili ime njegova sina. Kako je pojasnio, ime Leo nije proizašlo iz njegovog bliskog prijateljstva s glumcem Leonardom DiCapriom, s kojim je radio na filmovima "Django Unchained" i "Once Upon a Time in Hollywood".

"Umalo sina nismo tako nazvali jer nismo željeli da ljudi pretpostavljaju da je ime dobio po Leonardu DiCapriju. Nema ništa loše u tome, ali … on je dobio ime po djedu moje žene, ali i zato što je u našim srcima, bio naš mali lav", kazao je 59-godišnji Tarantino.

"Dakle, on je lav. Tako smo razmišljali o njemu", dodao je oskarovac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:11