ATKINSON NA METI OPTUŽBI

‘Psi su se razbježali zbog Crne guje, a ja sam tumarala ulicama u kućnom ogrtaču i gumenim čizmama...‘

Slavni se glumac našao se na udaru kritika jer je rođendanska zabava njegove partnerice Louise Ford bila glasna poput novogodišnje

Rowan Atkinson

 Andrea Diodato/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Slavni britanski glumac Rowan Atkinson (67) našao se na udaru kritika jer je povodom 40. rođendana svoje partnerice Louise Ford u subotu priredio toliko razuzdan tulum da su dva psa pobjegla od straha, piše The Telegraph.

Vjeruje se da je zvijezda televizijskih serija "Crna guja" i "Mr. Bean" te filmskog serijala "Johnny English" zabavu u čast britanske glumice i komičarke s kojom je u vezi od 2014. godine organizirao u luksuznom hotelu Lucknam Park na istoku Engleske nedaleko od grada Batha.

Iako je osoblje hotela žitelje obližnjih općina obavijestilo o zabavi, stanovnici općina Corsham i Box Hill, mjesta koja su od hotela udaljena oko osam kilometara, recepciju hotela zatrpali su žalbama na račun buke koja je navodno "prestrašila" njihove pse.

Jedna vlasnica kućnih ljubimaca, 55-godišnja Terri Freeland, rekla je da su se njezina dva psa toliko uspaničila zbog buke koja je dolazila iz smjera "žurke Mr. Beana" da su pobjegli glavom bez obzira.

- Za Novu godinu očekujete vatromet i glasnu glazbu pa se pobrinete za svoje pse - rekla je Freeland.

- Mogu vam sa sigurnošću reći da takvo što nisam očekivala u subotu navečer u svibnju - dodala je.

- Ja čak ni ne živim blizu hotela. Živim u Box Hillu. Velika se dolina nalazi između hotela i našeg mjesta. Potpuno sam se prepala i bilo je strašno. Ne znam što da radim - ustvrdila je 55-godišnjakinja.

Rođendanski vatromet navodno je počeo oko 22 sata. Freeland je rekla da se tada nalazila u vrtu te da su vrata njezinog doma bila otvorena. Nagli je zvuk, kaže, toliko preplašio njezinog 18 mjeseci starog ovčara Bobbyja da je ovaj pobjegao.

- Tumarala sam okolo u kućnom ogrtaču, pidžami i gumenim čizmama, no dok sam tražila Bobbyja, izgubila sam drugog psa - rekla je Freeland.

Četrnaest godina stara crno-bijela ovčarka Megan nestala je oko 23:30 sati.

Bobby i Megan vratili su se kući sutradan u jutarnjim satima. Freeland je cijelo iskustvo okarakterizirala kao "noćnu moru".

The Telegraph je stupio u kontakt s hotelom i glumčevim predstavnicima, međutim oni navodni incident još nisu komentirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:32